- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Май нямам приятели...
Имам познати.Това е точната дума-просто познати.Днес времето беше хубаво.Искаше ми се да изляза и когато звъннах на най-добрата ми приятелка,тя се оказа с други нейни приятели.Не искам тя да ми тича след гъза,но винаги когато тя ме е викала да отида някъде с нея,аз съм го правила.Мислех,че тя щеше да ми върне услугата днес.Обадих се на братовчед ми и на двама от предишния ми клас,но се оказа,че те също имат работа.Потърсих съученичките си от новия клас,но те бяха с компанийте си,в които нямах желание да се натрапвам.
Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се поразходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.
Защо нямам приятели?Аз ли бъркам някъде?
Миличка,в живота си почти всеки има такива моменти,тогава осъзнаваш,че можеш да разчиташ единствено на себе си и на семейството ..Да не прозвучи грубо,ама нали си чувала "Няма вечни приятели,има вечни интереси" ..
Съвет:Смени си обкръжението,намери си по-стойностни приятели,които биха оценявали това,което правиш за тях![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Абсолютно ти влизам в положението...точно в тоя момент и аз се чувства като теб![]()
ето мижте какво ми написа по скайпа най-добрата ми приятелка,когато я попитах да излезнеме
stiga si razvivala temi nz prosto na men ne mi se izliza na men mi e pisnalo ve4e da se vla4a po grda i na dr mesta b stavam otivam da qm
![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Малко ми е късно да търся нови приятели.В смисъл едно приятелство се гради с времето.Пък и аз не съм много общителна.Мерси за съветаПървоначално написано от Cathylicious
Ставаме две.Това е вид успокоение...Първоначално написано от cool_doll
Ти от къде си?Да вземеме ние да си направиме едно приятелство..колкото и безумно звучи това "да си направиме"![]()
To infinity and beyond.
Може би там ти е грешката .. не се затваряй,никой не е нещо повече от теб ..Ясно е,че се гради с времето,но няма проблем да опиташ,нали ? Никога не знаеш,какво ще излезеПървоначално написано от VampireGirl666
![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Хех,как да стане това?Да отида в някои от моловете или пред НДК и да питам хората дали искат да сме приятели?Мисля,че имам нужда от прераждане...Първоначално написано от Cathylicious
От София съм.Бтв,идеята не е лошаПървоначално написано от cool_doll
![]()
^Да,само дето аз съм от БрезникДай скайп все пак,ако искаш
![]()
To infinity and beyond.
Писах ти на личнаПървоначално написано от cool_doll
![]()
Гради се с години, да. Но когато се сближих с най - добрия си приятел, още от първия месец разбрах, че той е такъв. Така че... опитай.![]()
Разбирам как се чувстваш.Много хора минават през такъв период.Трябва да станеш по-общителна,по-натрапчива,по-разговорчива ли,как да го кажа.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
И аз съм в същото положение... имам познати, излизаме от време на време, но когато аз искам да отидем някъде много рядко се случва... гадно се чувствам, но... вярвам само на себе си.
май всички, които сме от София, имат такива проблеми![]()
Аз от града имам само няколко момчета така по-близки.. Само, че не винаги ми е до тях![]()
По някаква не много щастлива случайност, всичките ми приятелки са от други градове.
В общи линии, знам какво ти е![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден....![]()
+1Първоначално написано от fluffka1
и на тая шантава възраст е нормално да се чувсташ така понякога-да си по-затворен ...
споко
бързо ще си намериш приятелчета![]()
Не е един единствен път.Случва се доста често.И не мисля,че е от възрастта...Първоначално написано от clever
значи си от типа по-затворени хора![]()
мии тогава успех в намирането на приятелчета :P
насреща съм![]()
![]()
Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланиетоПървоначално написано от clever
![]()
Първоначално написано от VampireGirl666
![]()
ми ела да се запознаем тогаваПървоначално написано от VampireGirl666
сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?
не виждам нещо трудно в това да си общителен, но знам ли
На мен ми е трудно.Когато се запозная с някой,аз не знам нищо за него/нея и ми е трудно да подхвана разговор.Чувствам се добре с хора,които познавам и не ме е страх,че някоя моя шега могат да я приемат на сериозно и да се разсърдят или нещо от сорта.Не мога да го обясна.Явно грешката е в мен.Може би съм луда или ми има нещо друго...Първоначално написано от bubblebabe
Ами питаш го всички въпроси изникващи ти в съзнанието.Първоначално написано от VampireGirl666
Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Би ли си дал/а скайпа или номера?
Имаш ли си гадже?
и т.н.
като започнете да говорите по определена тема то ще стане само
Пробвала съм,но винаги изниква някаква стена,като например той/тя започва да мълчи,когато аз свърша с въпросите си.Стигала съм до там,че да разсъждавам на глас по някаква тема,но нищо не се получава.Аз съм много труден случейПървоначално написано от bubblebabe
![]()
Тва е като малки отиваш при непознатото и казваш "искаш ли да си играем" и то "да" и почватеПървоначално написано от cool_doll
![]()
иначе - и аз бях така преди.. после от невъзможност да си намеря грешкитте просто почнах наново с отношението си към хората.. не мога да го обясня. отворих се повече към тях и така, ще мине, всичко минава, айе успех