.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Любов.. приятелство.. и един щастлив край..

яя

И ти с какво се бори за своята , че призоваваш ние да го правиме

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    може би за борба счита това,че е заебала приятелката си : ))

радвам се че са се наредили нещата, ама какво стана с приятелството?

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Явно
    Ку.рвенски номера.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аве задръстена ли съм, заради това, че никога не бих погледнала гаджето на най-добрата ми приятелка като повече от приятел...?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0х... на мен ми омръзна безразборното употребяване на думата "приятел" и то НАЙ-добър... ок,браво... радвам се че сте щастливи...само искам да ти кажа повече да не наричаш това момиче приятелка.. защото ,може да се държи добре,привидно всичко да е ок,но знай че в съзнанието и ти винаги ще останеш ПРИЯТЕЛКАТА ,която тръгна със собсвеното и гадже... незнам незнам... сигурно аз съм сбърканата да мисля ,че истинския приятел е най-голямото богатство...Много щастие ви желая

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Голямо приятелство ейй.......
    П.П - благодаря за съвета
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееебати късмета си ударила!!! Браво... Де да имах и аз такъв...

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    о0х... на мен ми омръзна безразборното употребяване на думата "приятел" и то НАЙ-добър... ок,браво... радвам се че сте щастливи...само искам да ти кажа повече да не наричаш това момиче приятелка.. защото ,може да се държи добре,привидно всичко да е ок,но знай че в съзнанието и ти винаги ще останеш ПРИЯТЕЛКАТА ,която тръгна със собсвеното и гадже... незнам незнам... сигурно аз съм сбърканата да мисля ,че истинския приятел е най-голямото богатство...Много щастие ви желая
    напълно съгласна съм. не си само ти дето смяташ приятелството за най-голямото богатство, приятелството наистина е много ценно, но явно не всеки го осъзнава....

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Голямо приятелство ейй.......
    П.П - благодаря за съвета
    1+
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Любов.. приятелство.. и един щастлив край..

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    И така.. Преди около 1 година и няколко месеца най-добрата ми приятелка ме запозна с приятеля и и всичко беше наред постоянно бяхме заедно аз със тях двамата даже мога да кжа ден и нощ..Една нощ се събудих получавайки смс и що да видя.. беше ми писал той - приятеля на моята най-добра приятелка.. пишеше че ме обича и иска да е с мен от там се започна цялата драма той ме обсипваше с подаръци.. в това време аз също си имах приятел а моята приятелка не подозираше въобще какво се случва ноо един ден нещата станаьа сериозни.Приятеля на моята приятелка и каза че обича друга.. тя започна да се съмнява че тази друга съм аз но не беше сигурна.. Аз зарязах моя .. онова момче заряза най-добрата ми приятелка и тръгнахме всичко беше супер трудно и объркано аз събрах сили и казах на приятелката ми какво се случва..стана трета световна повярвайте ми баси ужаса дето беше.. скандали сълзи.. но важното беше че ние двамата с него се обичахме ужасно много и бяхме щастливи.. Вече сме заедно 3 месеца и любовта ни е ужасно силна.. а приятелката ми ли ... тя се върна при най- голямата си любов и също е щастлива.. Тя се върна при бишвия си приятел който от своя страна беше бивш най-добър приятел на момчето с което съм днес.. и така Борете се за любовта си хора..
    И един мармот загръща шоколадите със станиол

тфг

аидееееееее

Радвам се че си споделила... Но моето мнение е: НИКОГА не бих предала приятелката си заради някво момче

d

хххххх

Като е такава:
    1. Защо я наричаш приятелка?
    2. Защо си продължила да се виждаш с нея?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от BuKuTyY
    Радвам се че си споделила... Но моето мнение е: НИКОГА не бих предала приятелката си заради някво момче
    Съгласен съм с теб, никога не прадавай приятел заради другиго !!!

Голям фен Аватара на Aicken
    оргия
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: тфг

а и още нещооо ... целта на тва дето написах не е да ви ЗАМАРЯМ !!!! а просто видях чеее секи пише някви раоти у а и за тва така че който не иска да не чете !!!
    Ще ти го кажа простичко- ще опитам на твоя език за да ме разбереш:

Глей са ко. Верно тука секи пише ноу рабти и ник не чите ама има ора дет четат. Рукаш че съ либити и съ искъти ама ногу ногу съ ърестати. ама сте бифши авери на аверите дето сте одили а сти са сплитнали а посли са сте са залибили та яку сте са умешали бетвеен та сига сти нооогу шен. Ми кво мъ. да ти съ намиръ ощи някуя френд-ка с готин пич за гажи чи с нехи да съ поомешути и пак ш сти арабии и на кеф.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    АхАХХАхАх сега като не те подкрепихме и сме некъдърници Ти си злето искам да ти кажа.... ние поне си имаме няква ценностна система (ако изобщо знаеш какво е това) пък ти даже незнаеш кой в тоя живот се нарича приятел..айде като не ти харесва форума ходи кради там аверите на ПРИЯТЕЛКИТЕ си и не ни занимавай с курвенските ви истории

+ тва като гледам не си няква отдавнашна потребителка на форума ,че да знаеш много в кво сме го превърнали....

Град
    на плажа =)

Re: Любов.. приятелство.. и един щастлив край..

И така.. Преди около 1 година и няколко месеца най-добрата ми приятелка ме запозна с приятеля и и всичко беше наред постоянно бяхме заедно аз със тях двамата даже мога да кжа ден и нощ..Една нощ се събудих получавайки смс и що да видя.. беше ми писал той - приятеля на моята най-добра приятелка.. пишеше че ме обича и иска да е с мен от там се започна цялата драма той ме обсипваше с подаръци.. в това време аз също си имах приятел а моята приятелка не подозираше въобще какво се случва ноо един ден нещата станаьа сериозни.Приятеля на моята приятелка и каза че обича друга.. тя започна да се съмнява че тази друга съм аз но не беше сигурна.. Аз зарязах моя .. онова момче заряза най-добрата ми приятелка и тръгнахме всичко беше супер трудно и объркано аз събрах сили и казах на приятелката ми какво се случва..стана трета световна повярвайте ми баси ужаса дето беше.. скандали сълзи.. но важното беше че ние двамата с него се обичахме ужасно много и бяхме щастливи.. Вече сме заедно 3 месеца и любовта ни е ужасно силна.. а приятелката ми ли ... тя се върна при най- голямата си любов и също е щастлива.. Тя се върна при бишвия си приятел който от своя страна беше бивш най-добър приятел на момчето с което съм днес.. и така Борете се за любовта си хора..

Йеей !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Явно
    Ку.рвенски номера.
    ясно е колко и е била фр....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И ти това, което си имала с това момиче си го нарекла приятелство?! И твоето момче не е стока да ти кажа.. Абе в какъв свят живееш бе момиче?

П.П.: Това е български форум, в който се пише на кирилица!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си