- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов.. приятелство.. и един щастлив край..
яя
И ти с какво се бори за своята , че призоваваш ние да го правиме![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
може би за борба счита това,че е заебала приятелката си : ))
радвам се че са се наредили нещата, ама какво стана с приятелството?![]()
ЯвноПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Ку.рвенски номера.
Аве задръстена ли съм, заради това, че никога не бих погледнала гаджето на най-добрата ми приятелка като повече от приятел...?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
о0х... на мен ми омръзна безразборното употребяване на думата "приятел" и то НАЙ-добър... ок,браво... радвам се че сте щастливи...само искам да ти кажа повече да не наричаш това момиче приятелка.. защото ,може да се държи добре,привидно всичко да е ок,но знай че в съзнанието и ти винаги ще останеш ПРИЯТЕЛКАТА ,която тръгна със собсвеното и гадже... незнам незнам... сигурно аз съм сбърканата да мисля ,че истинския приятел е най-голямото богатство...Много щастие ви желая![]()
Голямо приятелство ейй.......![]()
П.П - благодаря за съвета
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ееебати късмета си ударила!!! Браво...![]()
Де да имах и аз такъв...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
напълно съгласна съм. не си само ти дето смяташ приятелството за най-голямото богатство, приятелството наистина е много ценно, но явно не всеки го осъзнава....Първоначално написано от Mi6inka
![]()
1+Първоначално написано от Take_That
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
И един мармот загръща шоколадите със станиолПървоначално написано от anonimchetou
![]()
ядв
аидееееееее
Радвам се че си споделила... Но моето мнение е: НИКОГА не бих предала приятелката си заради някво момче![]()
хххххх
Като е такава:
1. Защо я наричаш приятелка?
2. Защо си продължила да се виждаш с нея?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Съгласен съм с теб, никога не прадавай приятел заради другиго !!!Първоначално написано от BuKuTyY
оргия
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ще ти го кажа простичко- ще опитам на твоя език за да ме разбереш:Първоначално написано от anonimchetou
Глей са ко. Верно тука секи пише ноу рабти и ник не чите ама има ора дет четат. Рукаш че съ либити и съ искъти ама ногу ногу съ ърестати. ама сте бифши авери на аверите дето сте одили а сти са сплитнали а посли са сте са залибили та яку сте са умешали бетвеен та сига сти нооогу шен. Ми кво мъ. да ти съ намиръ ощи някуя френд-ка с готин пич за гажи чи с нехи да съ поомешути и пак ш сти арабии и на кеф.
![]()
АхАХХАхАх сега като не те подкрепихме и сме некъдърници![]()
![]()
Ти си злето искам да ти кажа.... ние поне си имаме няква ценностна система (ако изобщо знаеш какво е това) пък ти даже незнаеш кой в тоя живот се нарича приятел..айде като не ти харесва форума ходи кради там аверите на ПРИЯТЕЛКИТЕ си и не ни занимавай с курвенските ви истории
+ тва като гледам не си няква отдавнашна потребителка на форума ,че да знаеш много в кво сме го превърнали....
Първоначално написано от anonimchetou
Йеей !!
ясно е колко и е била фр....Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И ти това, което си имала с това момиче си го нарекла приятелство?!И твоето момче не е стока да ти кажа.. Абе в какъв свят живееш бе момиче?
П.П.: Това е български форум, в който се пише на кирилица!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..