За пореден път се подиграха с мен и това, което беще останало от разбитото ми сърце беше смачкано от човека, който мислех за най-близкия ми. Защо след като едно момче прави всичко за момичето, което непрекъснато му се обяснява в любов бива така жестоко наранявано? Защо тя казва извинявай, съжалявам, сгреших въпреки, че май не го мисли? Защо след като през цялото време бях това което искаше тя всичко свърши така. Защо беше отнета единствената светлина в така или иначе изпълнения ми с тъмнина живот. Защо питам аз, защо? Аз си мислех, че е различна а тя се постара да ми докаже, че не е така. Това ли заслужава човек като има добри намерения и винаги се грижи за човека до себе си дори пренебрегвайки себе си понякога, знам, че не съм перфектен но все пак дадох всичко от себе си и никога не съм я наранявал но ето че тя го направи. Тя беше всичко за мен, но ето, че пак съм сам. Съжалявам, че прочетохте всичко това но си помислих, че ще ми олекне но всъщност усещам сълзите, които се спускат по лицето ми.