- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се ужасно
Всичко започна преди няколко месеца... Гаджето ми отиде в чужбина... и го блъснало някакъв рейс или нещо подобно... и ние се чувахме само по телефона.. и осещах че нещо му има.. все го питах какво му е той ми каза че нищо му няма.. а не ми казваше истината за да не се притеснявам..и така 1 месец ми спестяваше това нещо..и днес взе че ми каза какво е станало..и се чувствам гадно защото не съм била до него в много тежък момент..и просто... незнам как да ви го опиша... тези които наистина знаят какво е любов ще ме разберат.. защото всеки иска полувинката му да е добре.. не искам да ми давате съвети..просто исках да споделя с някого как се чувствам..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Нищо не можеш да направиш . Наистина е много лошо , че не си могла да бъдеш до него , но пък и тои не ти е споделил ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не ми е казал защото не е искал да се притеснявам.. но в момента всякаш имам нещо в гърдите.. идеми да се обеся затова че не бях до него..Първоначално написано от sladkish_14
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Спокойно... всичко ще бъде наред...!!!Говори с него дори и по телефона... той ще се радва сигурна съм...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз съм имала такива моменти![]()
Но неговото беше по-сериозно..
А вие.. поговорете си и му кажи вече да не премълчава![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Миличка напълно те разбирам... и моят приятел е в чужбина, и аз се притеснявам и ми е кофти че не съм до него. Дори и той снощи ми каза че не искал да ми казва всичко за да не ме притеснява, но аз му казах без такива номеразащото иначе ще ми е още по-гадно и той се съгласи
и така... не се притеснявай всичко ще е наред и не се чувствай виновна за нищо
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
погледни го от добрата страна..ти самата казваш,че не ти е казал за да не те притеснява-това означава,че той наистина мисли за теб. : )
..няма смисъл да се чувстваш зле..все пак разбирам да си знаела и да не те интересува..ама то е съвсем друга ситуацията.Сега просто продължавай да му показваш,че го обичаш : ))
Аз не разбрах какъв е проблема след като момчето ти е живо и здраво?Ти си го подкрепяла морално по телефона и тн.
++++Първоначално написано от Jumbie483
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!