.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

КАкво му е в главата ?

Хора с един от най - добрите ми приятели Г. преди няколко седмици се целунахме на един купон .. ясно беше, че има чувства , защото и се усетиха , обаче после излязохме и каза че не еготов за нова връзка ,но и че не знаел какво иска , че не искал да ме загуби , че има чувства се пак .. Аз приех .. а той после седмица и нещо дори не влезе в скъпе , Като говорих с приятеля му той вика , че всъщност Г. ме бил харесвал и то мн от отдавана , но сега просто не му било до гадже .. кАЗАХ СИ ОК .. После с Г си писахме и той сподели ,че вече не му пукало за бифшата , но пак си говорехме само като фрндс . даже се видяхме и си личеше , 4 е си ме харесва .. вскъпе правеше намеци за забивката , прати ми една мн романтична песничка също ,, и после мене ме нямаше за няколко дена и той от тогава което си е 10тина дена сигно не ме е търсил ... което преди да станат нещата на купона не се беше случвало да не ме потурзи толкова дълго време , защото се пак съм му най - добрата приятелка .. не мога да си го обясня .. Интересното е че и Г и приятеля му мислят че не ми пука какво ше става и сега се питам да му намекна ли по някакъв начин .. да направя ли някаква крачкя с риск за притялството ни :с ?? И ако може някой да ми обясни защо се държи така ??? ще кажете дай му време .. но мина доста време вече

ми извинявай, ама е толква ужасно написано че се отказах да го чета цялото...

Може би има проблеми у дома.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Mi6inka
    може да се чуди дали приятелсвото ви му е по-ценно от това да имате връзка..всмисъл да не иска да те губи като приятелка...може дане знае какво иска.. можееее... много неща може...защо просто не поговориш с него очи в очи..не в скайп...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    може да се чуди дали приятелсвото ви му е по-ценно от това да имате връзка..всмисъл да не иска да те губи като приятелка...може дане знае какво иска.. можееее... много неща може...защо просто не поговориш с него очи в очи..не в скайп...
    съгласен съм...отделно казано не можеш да пишеш може и това да е причината

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ние не знаем какво му е в главата - може да не иска да си губите приятелството. Поговори с него очи в очи, а не в скайп
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Рискуваш... ако стане нещо нал изнаеш че с приятелството след евентуален край е свършено... или оставаш негова приятелка макар че след тая забивка сииилно се съмнявам...така че действай!

mi vsi4ko e kakto predi ..spodelq mi vsi4ko .. ma toi si misli , 4e nqmam koi znai kakvo kum nego za6toto v moq za6tita kazah " se mi e taq (dali 6e hodime" i sq se zamislqm ,4e moje tva da go e otkazalo i se 4uda kakvo da predpriema ... plss horaaaa

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от black_rose12
    mi vsi4ko e kakto predi ..spodelq mi vsi4ko .. ma toi si misli , 4e nqmam koi znai kakvo kum nego za6toto v moq za6tita kazah " se mi e taq (dali 6e hodime" i sq se zamislqm ,4e moje tva da go e otkazalo i se 4uda kakvo da predpriema ... plss horaaaa
    Първата крачка, която можеш да предприемеш и най-добрата според мене ще е да почнеш да пишеш на кирилица

oh molq vi znam , 4e pravopisa e ujasen .. prosto nqmam nervi v momenta .. :s daide suveti pls .. ina4e na pravopis imam 6 (makar da ne si li4i)

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Опитай се да не мислиш за него..ако не става, опитай се да се здружиш с някоя водка или уиски

Голям фен Аватара на Aicken
    в главата явно му е празно
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хах... ами май сама си си виновна донякъде. Защо си го излъгала? Най-вероятно момчето в момента си мисли, че не ти пука и за това не предприема нищо. Много ясно - да не е луд да се хвърли в нова връзка е така при положение, че от отсрещната страна ясно са му заявили, че не ги е*е за него... Трябвало е да му кажеш самата истина... Още не е късно - кажи му я! Ама на живо, а не в "скъпето"
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от black_rose12
    Това е доста тъпичко дето си му го казала.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Хах... ами май сама си си виновна донякъде. Защо си го излъгала? Най-вероятно момчето в момента си мисли, че не ти пука и за това не предприема нищо. Много ясно - да не е луд да се хвърли в нова връзка е така при положение, че от отсрещната страна ясно са му заявили, че не ги е*е за него... Трябвало е да му кажеш самата истина... Още не е късно - кажи му я! Ама на живо, а не в "скъпето"
    +1

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Най-самотни са жените които казват "НЕ"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Най-самотни са жените които казват "НЕ"
    Не винаги...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    съгласен съм...отделно казано не можеш да пишеш може и това да е причината
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си