- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вазможно ли е да има проблем :(
znam 4e ima mn takiva temi... az sam na 17 a priqtelkata mi e na 15 .. i mislim da go napravim za 1 pat tq e devstvena penisa mi e 19,5sm dalag i 15,5sm debel dali moje da vazniknat nqkakvi problemi.. ili s prasti da q otvorq nz nz mn se pritesnqvam dane q bolita vaprosa mi e dali 6te ima nqkakvi problemi ako e s penisa.. napravo?
![]()
дай снимка кажи си името да те знаем кой си ... човека с големия кур. Как така се хвалиш анонимно безсмислено е...
П.П. ахахахха бахти цензурата![]()
![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
obikolkata mi e tolkova...Първоначално написано от Shia
Епа че моя е дълъг 14.5 някаде и е 14 дебел тай че неговия не е кой знае колко дебелПървоначално написано от Shia
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
nqkoi 6te mi otvori liПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
ако си сериозен /в което силно се съмнявам/ може ли да си толкова необразован на тема секс? виш са колчаф си
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Разцъкваш я с пръсти и после народа го е казал ... пyтka се отваря с kyр не с пръст ... слагаш му скафандъра и порязваш ....Първоначално написано от isthislove
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
олееееее "порязваш"Първоначално написано от ubuntureload
горкото момиче, добре че не се е паднала на тебе
![]()
Еми шанс .... ако се беше паднала шунделката и вече щеше да е разработена като диференциал на камаз .....Първоначално написано от zay4e
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Латиницата е забранена и се трие/заключва!
Точка 1 от Правила на форума.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮