- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранени ли сте
Ето една тема, където да споделяте мъките си, вместо да създавате нови.Вие сте!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
емиии лично аз в момента съм малко наранен защото това което аз чувствам се оказа несподелено от нея...ама ше ми мине ... само да набарам водка...
Ами преди доста време бях и то много.Трябваше ми доста време да се съвзема и до ден днешен само при мисълта за случилото се и ми идва да ревна.По принцип не съм от влюбчивите и приемам разделите доста навътре.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
мойто куче ма одра малко на коляното, наранен се чувствам, трябваше да го промия с ракия много болеше![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ми..в момента не съм наранена
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Наранена , не точно ,но съм малко разочарована от приятелят си . . Надявам се за него утре да оправи нещата, защото иначе ще имаме гоооооооооооляяяяяяяяяяма кавга и ще съжалява, че сме се запознали![]()
Била съм наранявана... Сега не. Сега съм щастлива.
За жалост-да.
Имах малко щастие и още преди 10 минути нещастието ме събори на земята. Не можех да си поема дъх и се чувствам така сякаш част от мен я няма. Сякаш беше превзел сърцето ми ... Не мога да повярвам!? Но ... ах, все едно! И да, наранена съм и то много...
Да ... наранена съм...Ама какво ли е от значение...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наранена бях преди около половин годинаСега всичко е наред
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мм дам .. днес става 1 година от както съм наранена...а защо го знам това ...защото съм наивна и следователно за тва съм наранена
![]()
Малко![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
и според мен времето лекува,просто за някои неща се иска наистина много времеПървоначално написано от FreeSpirit
Раничката вече зарасна, но сега стоя далеч от сол и дълго ще е.)
Ми..не..
Обвзела ме е някаква апатия тия последните месеци и ми е упер айляшко.
![]()
Въртеше ме докато я оправя накакъв и въпреки това нищо лошо за нея не мога да кажа. Няма по-голям мизерник от мен....![]()
Ами... да, достаОт повече от година и половина съм много наранена, но както се казва "Болката не спира - спира да ти пука, че те боли!" ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щастлива...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Хмм... аз сам от 8 години наранен ама нещо не спира да ми пука и продалжава да ме дереПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
да .... винаги съм била
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·