- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранени ли сте
мнее
даже май никога не съм била наранявана.. раздразвана-да,чувствала съм се зле,но чак голяма драма никога не съм имала.![]()
Честно да ти призная има момнети, в които и мен ме дере. При мене всичко е на периоди - в един момент не ми пука изобщо и вече не ми прави впечатление, в друг - усещам едно много гадно парещо чувство там отляво и то ме изяждаПървоначално написано от Maexxna
Но аз вече нямам какво да направя, аз пробвах всичко, за да се отърся от това чувство и нищо не ми помогна. Остана ми само да чакам времето да ми помогне
А на теб не знам какво ти се е случило, но знам какво е да те боли, знам как се чувствах, и продължавам да се чувствам на моменти, аз и просто не искам и да се представям какво е 8 години да живееш с тая болка... Пожелевам ти по-скоро да се аправиш и да намреиш точният човек за теб!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
май вече не съм![]()
Чак наранена-не,но ми липсват 2 същества.Те са-бившия и дядо ми,който почина преди почти 3 месеца.
Да, наранена съм, въпреки че отдавна обърнах друга страница с друг човек, който ме прави щастлива по един или друг начин. Но спомените са си спомени и винаги когато се сетя за тях ме навяват тъжни чувства за стари щастливи моменти, които макар и минали, са моето минало, което не искам да забравям. Да, имаше и лоши моменти, които бих искала да забравя... особено някои, но това също няма да стане, защото и те са част от живота ми.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ем малко ......
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ше си напия от мъка...![]()
Наранена - в никакъв случай..
... по-скоро някак празна.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ъъм точно в момента не съм наранена![]()
определено много ...но нз защо чак сега го осъзнавам![]()
щом и неможах да спя...
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Първоначално написано от tekila_sunrise
mnogo poznatoи аз бях наранена ,но с времето ми мина сега съм само се ядосвам !
по добре от колкото да не мога да спя да се въртя и така беше почти 1 година
но нищо.. олекна ми
![]()
е наранен не точно просто някои неща които чух от нея не ми се понравиха...
Наранена съм и ми личи!... сега нещото без което не мога го няма и никой не може да ми помогне !
ДА![]()
зярязяха мееееееееееееееееееее мамка мууууууууу
(sun)~{}*
Да,определено се почувстах наранен,когато разбрах,че жената,в която съм влюбен всъщност само ме използва
от 5 месеца мъка не познавам![]()
![]()
![]()
cc
ранен съм когато няма мусака
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
..... а когато има пържени картофи как се чувстваш ?
![]()
cc
da naranena sum...predi godina i 3 meseca mi razbiha surceto...taman go subrah i se nameri nov,koito re6i, 4e ne moga da buda 6tastliva...to4no kogato ne6tata zapo4naha da se poopravqt...purviqt otnovo mi razbi surceto...samo predi nqkolko dni...realnostta e gor4iva i mnogo boli....no takuv e jivotat!6te go jiveq napuk na tova!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Да...защото момичето което харесвам така много не ми обръща внимание....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да, наранена съм и продължават да ме нараняват от почти всички страни.....но на кой ли му пука?!....
I know I should stop believing ... !
Да,наранена съм!...![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Да да и пак да...![]()
![]()
Тъпо ми е...смотано ми е... абе...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наранена съм от приятелите си,които така умело ме заблудиха.Справяла съм се с много по-тежки и трудни неща,това едва ли ще ме затрудни.
![]()
никак,радвам се,че всичко свърши преди да е започнало и после да ми е тъпо :P ..сега съм повече от чудесно и ми е непонятно как всички така са се сдухали![]()