- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранени ли сте
Нараниха ме, мн жестоко, но вече малко по малко се възстановявам от болката и мисля, че имам забележителен прогрес, след 7 месеца се случва дори да не мисля за него...а мислех, че е невъзможно![]()
В момента, трябва да се чувствам супер щастлива и супер обичана ,но не е така ,защото ми липсва :С
Не, но ми е странно.![]()
Само не се предавайте хорица... всичко ще се нареди просто ще мине известно време.
Пт. Не съм... за сега всичко е добрено тука от 2-3 дни ми е едно никакво странно безинтересно и абе имам чуството, че съм станала човек без настроение и емоционалност.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Яна, може бе разни хора - разни характери. Аз не съм сред наранените..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Айляк съм си.![]()
Не, няма кой с какво да ме нарани![]()
nicolepcd
бях ама май се излекувахи сега ще има възмездие
![]()
![]()
(h) Когато си на дъното на ада,когато си най-тъжен,най-злочест,от парещите въглени на мъката си направи сам стълба и излез
+1Първоначално написано от TooLittelTooLate
![]()
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Да изкълчих си пръста....![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ужасно много..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз не съм наранена,няма кой даме нарани ;]
Не, наранена не. Но съм много изнервена. Искам да знам какво мисли той!
аз също съм наранена .... с едно момче имахме връзка, ходили сме няколко пъти ( в момента не ходим, но най-вероятно в най-скоро време отново ще се съберем) , а една от най-добрите ми приятелки демонстрирва симпатии към него, въпреки, че знае, че го обичам от както бях 4 клас.Това са толкова много години .. разбирам, че може би има чувства, но заради дългогодишното ни приятелство можеше да ги притъпи по някакъв начин.Аз никога не бих постъпила така ;х .. както се казва " само приятел става предател "
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
ами то4но в момента не,ноооо от 2 години ве4но рева за някой (не 4е не е имало моменти на щастие ама темата е за нараняването) та сега има някакво затишие
4ак не мога да повярвам.ама то след толкова сълзи... заслужих си по4ивката
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Мхм, опитвам се да го преглътна някак си, но...