Здравейте на всички! Работата е такава, че много харесвам едно момче от даскалото ми ...![]()
Та най-добрата ми фр се изпуснала пред една фръцла, която също го харесва и тя пощуряла (голяма конкруренция, но имам преднина). Незнаех за това, но тя ми събощи 10 дена след това ...
През тези 10 дена си бях писала с това момиче и бях искала скайпа на момчето под прикритието, че родителите ни се познават и искат да се видят, но си нямат телефоните (това е истина!!!). Бях я питала кой харесва и тя ест каза това момче. При обратния въпрос я излъгах, че съм харесвала някакъв си там ...
Писах си с момчето, останах с чувството че си пада по мен заради начина по който ми пишеше...
Това момиче сега е казало на всички че го харесвам и предчувствам, че ще ме пита
"Ма ти верно ли харесваш xxx", а неща да й казвам. Трябва ми оригинално измъкване от типа на "Пхах, ест че не. Най-добрата ми фр го харесва и е използвала мен само за да научи нещо за него", но бест фр ще ми се разсърди ... спешно ми трябва план какво да й кажа и как да се измъкна така, че да повярва. Моля ви!
Абе аз нещо не разбрах...Искаш да се измъкнеш пред някаква си там че не харесваш въпорсното момче...а какво ти пука от нейното мнение?! И какво като е казала на всички...?! Пък и тия всички какво ги бърка ти кой харесваш...?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ем..според мен не ти трябва такова нещо..смисъл какво лошо има в това да харесваш някогонедей да го криеш,пък и нали казваш,че си пада по теб..може наистина да е така
не си пропускай шанса
![]()
Просто не искам той да знае, че аз го харесвам, незнам как ще се промъквам при него и ще правя жестове като знае
Според мен й кажи нещо от сорта на "В грешна посока си, миличка" И ДО ТАМ.
Ти малоумна ли си?
Кви са тия обяснения "щото...." едисикво-и-кво
:Първо: Адски тъпо е да лъжеш.Пхах, ест че не. Най-добрата ми фр го харесва и е използвала мен само за да научи нещо за него
второ: още по се издаваш с плитки, лъжливи и смотани обеснения.
"В грешна посока си. Но знаеш ли кво? Мисли каквот си искаш."
![]()
Пак се продържам към първото,което предложих,тъй кат е по-кратко.![]()
+ 1Първоначално написано от Hilary_
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1 ;]Първоначално написано от lilac
Ама и аз нещо не мога да схвана първо какъв е проблема той да знае, че го харесваш, след като ти самата смяташ, че чувствата са взаимни и второ - защо трябва да се обесняваш на сульо и пульо за личния си живот ?Някаква си там щяла да каже на всички... ми голям прас като каже. Кво те интересува кой кво ще казва? А и това с жестовете и намеците... как така ще ти е по-трудно да правиш жестове ако той знае, че го харесваш? Не би ли трябвало да е обратното... - да ти е по-лесно ? Според мен изобщо не трябва да се притесняваш дали той знае, а точно обратното - вместо да чакаш онази другата да раздуе клюката по-добре сама му кажи - така той няма да бъде изненадан от това, което ще научи... А и другото което е - недей да я лъжеш, че не го харесваш! Тя в момента цели и очаква точто това - да те изложи пред всички. Ако аз бях на твое място, когато ме попита "Ама ти наистина ли харесваш Еди Кой Си?", вместо да лъжа и да ставам по-низка от тревата, ще се изправя гордо пред нея и ще й кажа "Да, наистина го харесвам. Проблем ли е?" ... Повярвай ми, тя очаква да я излъжеш, а отговориш ли ю по този начин ще си глътне граматиката и няма да може нищо да ти каже
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
нищо не мога да схвана от тия лапешки бръщолевения
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Правиш точно детски истории. За какво трябва да се измакваш по този шибан начин .. " ама аз.. т'фа.. ама аз онова..". Представи си, че въпростното момче наистина те хареса и като чуе т'фа "о не аз не го харесвам, тя моята приятелка.. така и така" .. Офф вземи се стегни малко!!![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
лапешка работа.. а ако след време нещо се получи с вас да не го караш да се криете и да й казваш: "Ми аз само проверявам как се целува защото най-добрата ми приятелка го харесва и иска да знае.."
Осъзнай се докато не е станало твърде късно ..![]()
++++ какъв е смисъла да лъжеш че не го харесваш...така определено ще ти е по-трудно след товаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
+Първоначално написано от myNameIsImmortal
вай се едно ми зе думите беПървоначално написано от GossipGirl89
++++напълно съгласна с мнението
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оффф лапешки работи... тегли и 1 майна и това е оня, ако те пита нещо, казваш му еми да обичам те айде да пием каже махат ти се и 2мата от главата и ти е кеф на душата![]()
...ако наистина е по-малка,ще й дреме че всички знаят кого харесва я..А и самото "съставяне на планчета" бехе забавно xDD
Ама наистина не трябва да ти пука какво мисли тя,а и останалите (:
-Ма ти верно ли харесваш xxx
-Не
Чиста работа![]()
ПланнНе се оплитай в лъжи.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от lilkyty
![]()
![]()
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.