Здравейте на всички! Работата е такава, че много харесвам едно момче от даскалото ми ...

Та най-добрата ми фр се изпуснала пред една фръцла, която също го харесва и тя пощуряла (голяма конкруренция, но имам преднина ). Незнаех за това, но тя ми събощи 10 дена след това ...
През тези 10 дена си бях писала с това момиче и бях искала скайпа на момчето под прикритието, че родителите ни се познават и искат да се видят, но си нямат телефоните (това е истина!!!). Бях я питала кой харесва и тя ест каза това момче. При обратния въпрос я излъгах, че съм харесвала някакъв си там ...
Писах си с момчето, останах с чувството че си пада по мен заради начина по който ми пишеше...

Това момиче сега е казало на всички че го харесвам и предчувствам, че ще ме пита
"Ма ти верно ли харесваш xxx", а неща да й казвам. Трябва ми оригинално измъкване от типа на "Пхах, ест че не. Най-добрата ми фр го харесва и е използвала мен само за да научи нещо за него", но бест фр ще ми се разсърди ... спешно ми трябва план какво да й кажа и как да се измъкна така, че да повярва. Моля ви!