Ама и аз нещо не мога да схвана първо какъв е проблема той да знае, че го харесваш, след като ти самата смяташ, че чувствата са взаимни и второ - защо трябва да се обесняваш на сульо и пульо за личния си живот ? Някаква си там щяла да каже на всички... ми голям прас като каже. Кво те интересува кой кво ще казва? А и това с жестовете и намеците... как така ще ти е по-трудно да правиш жестове ако той знае, че го харесваш? Не би ли трябвало да е обратното... - да ти е по-лесно ? Според мен изобщо не трябва да се притесняваш дали той знае, а точно обратното - вместо да чакаш онази другата да раздуе клюката по-добре сама му кажи - така той няма да бъде изненадан от това, което ще научи... А и другото което е - недей да я лъжеш, че не го харесваш! Тя в момента цели и очаква точто това - да те изложи пред всички. Ако аз бях на твое място, когато ме попита "Ама ти наистина ли харесваш Еди Кой Си?", вместо да лъжа и да ставам по-низка от тревата, ще се изправя гордо пред нея и ще й кажа "Да, наистина го харесвам. Проблем ли е?" ... Повярвай ми, тя очаква да я излъжеш, а отговориш ли ю по този начин ще си глътне граматиката и няма да може нищо да ти каже