- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- още един скъсан презерватив...
Ами докато го правихме се е скъсал презерватива и съм свършил в нея.Накарах я да се измие хубаво отвътре(3 пъти) и сега се чудя дали да и взема ескапел ? Какво мислите ? Мн съм зле
Има ли смисъл, като няма значение...
Да,трябва!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мамка му, как може да съм толкова глупав значи...Че доверих се на презерватив кенвело.... А какво ми препоръчвате, ескапел или някой др ?
Миенето нищо не предотвратява.
Нека да пие и спокойно.
Друг път слагай както трябва и гледай да не е суха![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз за други не знам![]()
Иди в аптеката и питай там.
Това трябва да стане по-бързо!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да то стана преди малко, тей че... ам сутрин 1-вата ми работа е да ида до аптеката ;\. Оф дано да не забременее
+1Първоначално написано от LovelyGirl
ПП: а аз съм чувала и че точно след като стане "гафа" момичето може да си сложи и аспирин във влагалището.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мит ... няма начин да помогнеПървоначално написано от puhinka93
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
1.Браво .![]()
2.Естествено ,че ще вземеш !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ескапеле оп най бързия начин..други хапчета за спешна контрацепция няма
![]()
Благодаря много, радвам се, че има така любезни отговори.Утре първата ми работа е да намеря ескапел. Лека и сладки сънища.
еми не знам до колко е мит, и до колко е истина, обаче мой познати са казвали че са го пробвали и било ефикасно. А може би просто е било чиста доза късмет!Първоначално написано от Macallan
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
абе тея хапчета не са много полезни и те,ама като е нужно да пие..и Внимавайте ! ;Р предлагам ти следващия път като усетиш,че ще свършваш(с презерватив или не) свърши извън нея,така няма да се притесняваш излишнос моя приятел така правим и до сега слава богу нищо не е станало
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
по скоро ако беше забременяла щеше да е доза късмет ... недейте си мислете, че се забременява толкова лесноПървоначално написано от puhinka93
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
стига глупости с аспирини и прочее
бягай за ескапел и както е казал админа другия път не ръгай като невидял а изчакай момичето да се възбуди
беше си супер възбудена,просто самия презерватив е бил боклук...Аз по принцип си правя секс без и после си го вадя, но този път се подведох и се доверих на презерватива....Както и да е,вече взе ескапел8-9 часа след това
![]()
Вчера и дошло, излгежда, че всичко е наред
Вс най-, най-!
ха ха ха,Първоначално написано от puhinka93
с аспирин не става. Най-добре е да си сложи двулитрова бутилка от Кока Кола между краката и да я стисне докато последната капка не се изцеди в нея. Или да вземе да стисне с бедрата си замразена кайма (наситените мастни киселини убиват сперматозоидите).
А сега сериозно - то и с Ескапел-а няма 100% гаранция.... ма друго няма май