.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не си ненормална,а си специална

Благодаря на всички за полезните съвети.
    Схванах за какво става въпрос и ще се постарая това да не бъде повече проблем.Благодаря от сърце.
    Много хора,различни характери.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз ако имах толкова акъл колкото ти изкарваш, че имаш..Щях да измисля лекарства Замисли се какви велики дела можеш да сториш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ако в теб има талант, то се постарай да го откриеш. Няма от какво да се притесняваш толкова, само гледай да не разочароваш родителите си, защото имам чувството, че благодарение на това, че си им единственото момиченце(предполагам), те имат някакви свръх амбиции постоянно да те избутват напред пред останалите от чиста родителска гордост предполагам, макар и в действителност да не си чак толкова умна (извинявай, но един умен човек никога не би се оплаквал, че е прекалено умен). Та свали родителите си на земята, разочаровай ги поне веднъж, два пъти. Ей така, умишлено просто в името на тийнейдърското неподчинение пред родителското тяло, с цел да не ги нараниш нататък, когато всъщност разберат, че си едно най-обикновено момиче. И да речем, че нищо от това, което написах да е важащо за твоя случай, то последен съвет - почни да учиш повече езици, ще е полезно да приложиш уменията си за нещо, което в училище не ти се преподава. Успех и горе главата в случай, че имаш действителен повод за самочувствие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си