Много ми се иска това да не е илюзия.Дано наистина да се помогне на нуждаещите се.Както казваха-парите ще се разпределят за 8-те каузи.Не знам дали съм си дала парите на вятъра,но изпратих няколко sms-са за Део.. и по точно заради онова момченце-Крис.Невероятно е.И сигурно има още такива деца..ДАНО да им се помогнe.Разбира се,ясно е,че ще платят на учасниците,но все пак.. добра кауза.Показаха се толкова много добри хора.Ами онзи човек(не му помня името),който дари апартамент и близо 20 хиляди.. ЕВАЛА!Деца,които са събирали от закуските си.. от рисунки и пр.Колкото и малко пари да дадат-те са от сърце.Направиха много този сезон.Предишните сезони изобщо не съм ги гледала,защото беше меко казано-ТЪПО!..но сега си заслужаваше.Абе.. дано наистина да се помогне.
За Део-няма какво да кажа за този човек.Той доказа,че е с огромно,добро сърце.Пич е отвсякъде.Умее да накара хората да го харесат.Колкото и олигофренски да се държи понякога,той е много свестен и естествен човек.Бях за него,разбира се.Заслужаваше си победата,макар и не материална.
: ))))