- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е луд..
Дайте ми идеи как да кажа на някой, с който вече не ходим че всичко е свършило, защото той неможе да го проумее, а неискам той да направи някоя глупост, като знам че обикновенно постъпва глупаво, вместо да се опита да приеме нещата каквито са.. вместо да се опита да прояви разбиране..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
и ти си луда
хубаво е че сте се намерили![]()
на забавен ли се правиш пак? не ти се получи нито хумора, нито иронията ..Първоначално написано от Darkkiss
The Spark
ми кажи му го по-внимателноо :Д а пък ако вече не разбере ще трябва да си поговориш с него сериозно![]()
Кажи му го директно. Седнете и поговорете на четири очи. Кажи му: "Пич, така и така, имаше квото имаше между нас, но вече всичко свърши. Аз нямам нищо към тебе и няма смисъл да продължаваме да се залъгваме и да се тормозиме заедно. По-добре всеки да поеме по своят път и да намери човекът, който ще го направи наистина щастлив" и ако и след това не се разбере от дума, му дай пълен игнор. Спокойно, няма да се самоубие - никой не е толкова глупав, бъди сигурна!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
кажи му : "Аре спри да ми досаждаш... всичко между нас свърши..вече не те обичам и не искам да съм с теб "![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Директния подход винаги върши перфектна работа. Не си отговорна за действията на другите. Не би трябвало да те касае.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз няколко пъти съм попадала в такава ситуация и от личен опит мога да ти кажа,че с намеци и осуквания няма да те остави на мираРежеш го директно и тва е.
Да не говорим, че заканващите се само си остават със заканването.Първоначално написано от valdesbg
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
щом от думи не разбира и от нищо той сам след време би трябвало да го разбере. не знам как да ти помогна точно![]()
и аз бях така... Накрая наистина се наложи да бъда директна и му казах всичко в очите... сърди ми се няколко ден ано след това пак си станахме приятелиПървоначално написано от Ou7taControL
![]()
Е какво ак онаправи нещо в крайна сметка ти не си отговорна за неговото държание... така че му кажи че така като те заплашва няма нищо да постигне и му кажи в прав текст че всичко е свършило...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
kaji mu prosto ne i ako pak ne razbere ideqta s bremenosta mn ma kefi:d
Първоначално написано от hisy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от valdesbg
И аз бях направила такава тема преди време.И мен не ме остави 1 месец, даже сега още си пише от време на време ,само ми вървеше зад гъза и ми се обесняваше, и когато тук във форума ми казаха "Търпение, ще му мине" не ми се вярваше, но ето ,че сега като си намерих приятел малко поуспокои топката ,за което се радвамСега най-сетне мога малко по-спокойно да живея.Та и на твоя бившия ще му мине не се притеснявай
Но иска време.Игнорирай го.Не му отговаряй ни с лошо ни с хубаво, защото не излиза нищо от тая работа
Успех!
1 ап за габи
това със сигурност ще подействаПървоначално написано от NeZaPoznat
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
зависи докъде би стигнал...някои хора саии трябва да внимаваш
Явно, те обича много...И не иска да се разделите...Дай му време...![]()
от ква националност е тоя бе габи?
изясни му на човека,че вече си приключила с него.Кажи му просто вече да не се надява.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love