- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- здравеите
имам един въпрос имам на ръката си бая косми и то 4ерни,направо се забелязват махнах ги с пинсета,дали е добре това което сам направил или,то моите косми са много 4упливи и изоб67о не ме заболя,а как е васето мнение ???
![]()
![]()
що да не е добре тва което си направил като неискаш косми махай ги .
глупачкаПървоначално написано от evalongoriq
от махането с пинцета могат да ти порастат още по-големи и по-дебелипродължавай в същия дух да ги отстраняваш!
По-добре ги махай с епилатор или ходи на кола маска.
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
По-добре епилатор или кола маска
ПП: Ама ти май си момче, ако е така не ги махай
Хаха, напротив.Косъма се отстранява от корена :РПървоначално написано от DimovB
ала бала
ако не по-добре не ги махайПървоначално написано от torresinho
![]()
здравей![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз не се оплаквам от тях,но нали знаете моми4етата не ги харесват и.... ся се видя след колко време се ми излезнат и се видя после дали цялата ръка се я взема
^Ама нали знаеш, че момичетата не обичат и някви голи охлюви. Не си обезкосмявай ръцете, колкото и да са космати момче си все пак какво толкова
ако беше така до ся веждите ми....да са станали еднаПървоначално написано от DimovB
а и епилатора не е ли на принципа на пинсетата?? дърпат от корен...само дет с пинсета става по - бавно
![]()
Cruel Intentions
Да, просто някои са ааадски кухи хора и не мислят.Пинсетата действа като кола маската и епилатора.Ефекта е същия.Първоначално написано от mysterious93
ала бала
^Е, зависи как ги махаш, някои сиг само ги късат косъмчетата вместо да ги издърпват с корена![]()
Най-вероятно да, но все пак, ако се праи както трябва ефекта е еднакъв. :>Първоначално написано от taNcheto93
ала бала
мерси много аз няма да ги махам всицките все пак сам мом4е нали и сам на 16
еми много ясно с корена ги изкарвам не сам тап толкозпак без косми не става