.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трябва да предприема нещо ..

Хора довечера ще излизаме една група приятели и аз трябва по някакъв начин да покажа на един от най- добрите си приятели ,с които на един купон се забихме , че искам да се получи нещо между нас (като останем насаме де ).. Тогава той не беше готов за връзка и аз му казах , за да не остана длъжна , че " ми е се тая " :с и сега нз как да покажа , че не ми е .... Открития разговор в случая не е решение по 1000 причини .. за това моля ви дайте ми някакви идея примерно да го прегърна или да му подметна нещо, на което ако иска може да отвърне , а ако не иска да се измъкне от ситуацията ? Моля ви хорааа Паникьосала съм сее
    Ne sum 79ti nabor ei

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Сложи негова снимка на обратната страна на телефона си и направи така че той 'напълно случайно' да я види ... и после не се дърпай ако ти бръкне под полата

mn umno
    Ne sum 79ti nabor ei

На тъп въпрос - тъп отговор .. какво би казала на някой ако те срещне и те попита - абе искам еди кой си да ме опъне .. кво да правя ?!!

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    mn umno
    e какво сега.. момичето ти даде съвет... а до колкото темата : не е нужно да му правиш някви намеци и тем подобни... просто когато останете сами му кажи : "Аз много те харесвам..и бих искала да се получи нещо между нас" ... иначе така с някви бележчици и тем подобни просто забавяш топката..и докато така му пращаш някви намеци той вече може и в друга да се е влюбил такаче действай бързо за да не ти го вземе някоя кифла
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

ama v slu4aq ne stava otkrit razgovorrr .. ne sum signa ,4e iska ve4e vruzka s mene .. i iskam da si ostanem priqteli .. demek da ne mu dam vuzmojnost da me reje vtori put ....
    Ne sum 79ti nabor ei

Към Хиси!

Момче съм - мацката на аватара просто ми харесва

Към Инсом..79
    " да си останем приятели' е типично ЖЕНСКА реплика с която в общия случай те пращат в 9-та глуха без да се съобразяват че имаш чувства и ти е тежко да ги виждаш с друг или пък те държат за резерва.
    Сега виждате ли колко е тежко и унизително да ти кажат така ? С други думи - имам си по-хубаво гадже в момента ама ако дойде суша може и да ти се отвори парашута ... та мислете за по-нататък

ma toi mi e nai - dobriq priqtel po dqvoliteeeeeeee ako spre da mi spodelq pri eventulano nepotrugvane na ne6tata 6e si umra
    Ne sum 79ti nabor ei

Re: Трябва да предприема нещо ..

Хора довечера ще излизаме една група приятели и аз трябва по някакъв начин да покажа на един от най- добрите си приятели ,с които на един купон се забихме , че искам да се получи нещо между нас (като останем насаме де ).. Тогава той не беше готов за връзка и аз му казах , за да не остана длъжна , че " ми е се тая " :с и сега нз как да покажа , че не ми е .... Открития разговор в случая не е решение по 1000 причини .. за това моля ви дайте ми някакви идея примерно да го прегърна или да му подметна нещо, на което ако иска може да отвърне , а ако не иска да се измъкне от ситуацията ? Моля ви хорааа Паникьосала съм сее
    и при мен имаше нещо такова... харесвахме се на рд-то ми като го прегърнах той каза че не бил готов и някви такива... направо щях да го пречукам незнам какво да те посъветвам.. като добавим че и моя е мн мн срамежлив... и сега незнам тази неделя в една приятелка ще има малък купон и той ще бъде там... Давайте идеи :P

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Към Хиси!

Момче съм - мацката на аватара просто ми харесва

Към Инсом..79
    " да си останем приятели' е типично ЖЕНСКА реплика с която в общия случай те пращат в 9-та глуха без да се съобразяват че имаш чувства и ти е тежко да ги виждаш с друг или пък те държат за резерва.
    Сега виждате ли колко е тежко и унизително да ти кажат така ? С други думи - имам си по-хубаво гадже в момента ама ако дойде суша може и да ти се отвори парашута ... та мислете за по-нататък
    Колега извинявай мноу
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

ma toi mi e nai - dobriq priqtel po dqvoliteeeeeeee ako spre da mi spodelq pri eventulano nepotrugvane na ne6tata 6e si umra
    Мош ли умря

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защо открития разговор да не е възможен... че то това е най - хубавото... амм щом е казал че не иска надали сега ще иска... но все пак вместо да се мъчиш още време по добре го питай направо.. с тия заобикалки... до никъде не се стига... повярвай ми...

mi sled vreme mi kazaha , 4e prosto ne bil gotov TOGAVA
    Ne sum 79ti nabor ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си