има едно момче .. така почват повечето теми вкл. мойта само където мойта няма нищо общо с другите .. та това момче е в класа на мойта най - добра приятелка .. не се познаваме лично но аз знам кой е и как се казва както и той знае за мойто съществуване ( мойта фр ме споменала и той веднага се сетил дори знае повече от името ми и т.н. ) та това няма значение .. имам чувството че това съм аз само че от м.р. .. слуша същите изпълнители кото мен , облича се по същия начин ( кецове , цветове ) .. като говоря с приятелката ми от класа му всеки път ми казва '' се едно говоря с Д. '' че и на външен вид си прилича с мен .. веднъж бях в едно заведение , поръчах си Спрайт , отидох да поздравя едно момче и се върнах .. след 10 минути той влезна и направи абсолютно същото .. и сякви такива истории , но да не ви занимавам .. тва беше малка част от тях .. а аз имам само 1 обяснение - че полудявам .. ако почнете да ме оплювате ще ви разбера - и аз бих го направила ако го прочета , но се надявам да ме разберете ..