и съжалявам че се е пуснало 2х![]()
голям майтап сте вие двамата![]()
само аз ли мисля,че може да са брат и сестра...пък да не знаят :О
Аз пък веднъж видях на улицата момче,което приличаше на едно бившо гадже.Приликата беше невероятна просто.Аз го гледам този си върви срещу мене и вече съм готова да му се метна на врата и да го разцелувам докато не се сетих,че бившия (тогава не беше бивш) щеше 200 пъти да ме е награбил да мецелува,ако ме види на улицата.Е аз поздравих го този.Той беше лико учуден .Разминах си се аз с този и звъня да проверя.Е оказа се,че истинския Гошо си се препича на слънце в този момент.Също са ми казвали,че имало момиче,което приличало много и на мен по външност.Е най-голямата разлика била,че тя е руса,а аз не съм.Та мисълта ми беше,че няма нищо чудно в историята на авторката.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
хаха и аз си помислих същотоПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Иначе не знам... Същност знам - противоположностите се привличат. Еднаквостта някак си не е интересна, няма тръпка, разсъждаваш чрез себе си какво ще направи другия иииии не знам - просто не е интересно![]()
А и на мен ми се е случвало да се сбълскам със снимки на момиче, което зверски много прилича на мене в лицетоДаже снимките един приятел ми ги даде и беше решил, че съм аз
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз имам един приятел, с който не си приличаме на външен вид, но мислим по абсолютно един и същи начин. Много е тъпо, щото не мога да споря с него или нещо такова, защото все едно споря със себе си. -,-
А такаПървоначално написано от fluffka1
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
и тва може да го има , но ще пробвам да се запозная с него .. бества имаме много общи познати пък и го засичам бая честоПървоначално написано от AFT
.. 10х на всички които прочетоха темата и въпреки че беше трудна за разбиране написаха по нещо
![]()