.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: ъ ?

и съжалявам че се е пуснало 2х

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя

голям майтап сте вие двамата

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    само аз ли мисля,че може да са брат и сестра...пък да не знаят :О

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз пък веднъж видях на улицата момче,което приличаше на едно бившо гадже.Приликата беше невероятна просто.Аз го гледам този си върви срещу мене и вече съм готова да му се метна на врата и да го разцелувам докато не се сетих,че бившия (тогава не беше бивш) щеше 200 пъти да ме е награбил да мецелува,ако ме види на улицата.Е аз поздравих го този.Той беше лико учуден .Разминах си се аз с този и звъня да проверя.Е оказа се,че истинския Гошо си се препича на слънце в този момент.Също са ми казвали,че имало момиче,което приличало много и на мен по външност.Е най-голямата разлика била,че тя е руса,а аз не съм.Та мисълта ми беше,че няма нищо чудно в историята на авторката.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    само аз ли мисля,че може да са брат и сестра...пък да не знаят :О
    хаха и аз си помислих същото
    Иначе не знам... Същност знам - противоположностите се привличат. Еднаквостта някак си не е интересна, няма тръпка, разсъждаваш чрез себе си какво ще направи другия иииии не знам - просто не е интересно
    А и на мен ми се е случвало да се сбълскам със снимки на момиче, което зверски много прилича на мене в лицето Даже снимките един приятел ми ги даде и беше решил, че съм аз
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    40 Miles from the Sun
    И аз имам един приятел, с който не си приличаме на външен вид, но мислим по абсолютно един и същи начин. Много е тъпо, щото не мога да споря с него или нещо такова, защото все едно споря със себе си. -,-

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    хаха. аз пък мисля че трябва да се опознаете. Пък и ще имате много общи теми за разговор.
    А така
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И аз имам един приятел, с който не си приличаме на външен вид, но мислим по абсолютно един и същи начин. Много е тъпо, щото не мога да споря с него или нещо такова, защото все едно споря със себе си. -,-
    и тва може да го има , но ще пробвам да се запозная с него .. бества имаме много общи познати пък и го засичам бая често .. 10х на всички които прочетоха темата и въпреки че беше трудна за разбиране написаха по нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си