Разлика във възрастта, смяна на град, да и кажа ли?
Здравейте, незнам дали мога да получа адекватен отговор и дори и да го получа, дали той ще означава нещо за мен, защото те процесите се развиват в душата ми ( а аз незнам дали съм наясно с тях напълно).
Аз съм: наивен екстроверт зодия риби и съм на 19, завършвам и ще заминавам да уча висше - в друг град (поне на 300 км)
Тя е: отворена към целия свят, жадна за приключения и нещо ново, екстровертка зодия лъв почти на 17 години.
Харесвам я, бих желал да имам много сериозна връзка с нея, но съм наясно, че тя все още не е готова за това. Не мога да я виня, че тя все още се учи за живота. Бих желал да отида да следвам, да си намеря 1-2 гаджета, докато я няма, а 2-3 години по-късно да направя нещо сериозно. Засега, според мен, тя ме цени като добър приятел.
Според вас, възможна ли е такава връзка след време, как да оставя с чувство, че винаги ще има място в сърцето ми за нея? Да и призная ли, или да я оставя да е сигурна, но без да съм и признал.
Споделете ми ваши мнения по въпроса?
Усещам се че съм много хлътнал, защото бих искал да кажа на целия свят, че ми е любимо момиче. Обаче на нея може да не и е приятно, защото тя е свободолюбиво лъвче, затова се старая да поддържам анонимността.
Незнам, защо имам нужда да споделя, пък ми е неудобно да говоря точно по тази тема с майка си - иначе за всичко си говоря с нея.