Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
Тъй като авторката не се е появила мисля да обясня какво точно разбрах аз.
По принцип е трудно да се видят момче и момиче с еднакви навици, желания и неща които харесват. Това става или когато момчето е леко женствено или когато момичето е леко мъжетсвено. В кръга на майтапа може да се намерят и други прилики - че и двамата имат по едно дупе, по две ръце, по две очи, че и на двамата главите им са между ушите, а краката и на двамата опират в земята Така е със сигурност
Лично аз наблюдавам децата пред блока - има момиченца които ритат топка наравно с момчетата и момчета които разнасят кофички и играчки наравно с момичетата. Авторката е споделила че има такова момче и се чуди дали ще се получи нещо по-добро ако тръгнат заедно.
Прав ли съм авторке ?
благодаря за пояснението точно така е .. само че нито той е женствен нито аз сам мъжествена просто си приличаме в почти всяко нещо :d .. ето най - новото - вчера след дскл се видях с тая мойта приятелка и и викам да чуе една песен от мп3 ми и тя '' оо тая песен един от класа цял ден я пускаше '' .. и та познайте кой е бил тоя .. просто непрекъснато се случват някви такива малки неща , но съберат ли се заедно чаак ме плашат .. и още веднъж 10х за обяснението от NeZaPoznat