- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фитнес за крака ?
Ако има такава тема-ключ.
Такам ходя на фитнес 2 пъти в седмицата (за повече нямам нито сили,нито време) за краката да ги стегна и се въртя около вело-то и пътеката.ходя по 1 час без треньор и разгрявам 5 мин на пътеката,"карам" 20-30 минути и дръгото време на пътеката пак.Та въпросите ми са:
-треньор отделно да си зема ли(въпреки,че е много неадекватен)
-на 24 съм на абитуриентска с наще на едно момиче,чиято сестра ненавиждам и искам да изглеждам перфектно-тая тренировка ще ми стегне ли поне малко краката до тогава ? :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
зависи от кога ги праиш тези неща бтв една фр е с треньор - коренно различно е и ефекта е по голям изготвил й е и лека диета съветът ми е да продължиш по възможност с треньор , но както си прецениш тиУспех!
![]()
абе аз не искам,пнеже една фр е с треньор,понеже имам много да сваля,и като го гледам един такъв..абее не ме кефиа на мен ми тряа малко да се постегна,да не си помислите,че съм няква слоница..
въпреки че ако смъкна 1-2 килограма,та да стана 50 няма да се оплаквам
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
ем нз моита фр е с женскаи е мн добре при нея .... щом мислиш , че проблемът не е голям продължавай сама , за кво да дааш пари само
![]()
е то не че цената от 4 лева на час отгоре с треньор не затруднява,ама ддз..сега в четвъртък като ходя и ще я видя тая мойта приятелка какво ще каже от нейния![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
абе не е чак страшен ама..адин мълчалив,тихо говори,в тялото не е нищо особено..абе нкъв депресиран е такъв
иначе в лице е симпатичен такъв
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче