- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помислете ,защо ?
Казах на момчето с което ходя ,че няма смисъл да продължим и че искам да се разделим,щом той се държи така (не се интересува от мен..не ме търси,казва че не му е до мен ) Той ми отговори че знае ,че се държи много гадно и много го е яд заради това ..но ме увери че нямало никаква причина да се държи така .... струва ми се ,че харесва друга? Вие как мислите ;( ;(
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Иаз така мисля... не може да няма причина! Винаги има!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а може да си има 1000 лични проблеми в семеиството или даскалото , даи му малко отсрочка и го попитаи дали проблема не е в теб![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз пък се питам ако харесва друга за какво ще седи с теб?Може би си има проблеми момчето.
Миии може би,защото няма шанс да е с другатаПървоначално написано от moon_flower
![]()
По темата:Държанието му може да се дължи на много други неща ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хората имат твърде много проблеми за решаване.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
какви може да са тези неща ?
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Може да си има някакви проблеми вкъщи,с родителите,приятели..може всичко да е.На мен като ми се скапе настроението също ми се убива желанието да се виждам с гаджето ми,защото знам,че само ще го изнервя,а не искам да става така. Поговорете си,питай го дали няма някакви проблеми.
Или минава през нещо, за което не ти е казал или просто няма смисъл да продължавате заедно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Абе каквото и да му е все трябва да намери начин и малко време за теб. Нещо има, ама кой ли знае какво![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
По същия начин бях и аз,разбрах къв съм бил идиот,като ми каза,че късаме.
Говнааааааааааа
Еми станалото станало - скъсала си го нали?
Иначе на въпроса - казваш му или да се стяга, или да си търси друга. Покажи му че не търпиш мухльовци.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Преживях същото в началото на сегашната ми връзка... След като скъсах с приятеля ми, той се осъзна и всичко се оправи и ето че 2 години по-късно все още сме заедно![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ние не сме гадатели, а се съмняваи ти да си. Така, че единствения начин да разбереш истината е да говориш направо с него. Попитай го какво става и му кажи, че така не може да продължавате...Или да ти каже на какво се дължи държанието му или....ЧАО.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Дай му време.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Или е глупак или харесва друга.Може и проблеми да си има човека.Просто говори сериозно с него и така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Последният път когато го попитах каза че мн съжалява и всичко ще се промени!Обаче 5-ти ден не ме е търсил за каквото и да било ..... как да му кажа че късаме ,защото не искам да го виждам повече не искам и да му пиша
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
А защо си се държал така с момичето ???Първоначално написано от Fritz
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Моето мнение е, че на него просто не му пука за теб и те търси смао когато му е изгодно. Просто повече не обшувай с него, а ако той те потърси отрежи го директно и толкова.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
+++Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
нали го заряза,ко ти пука?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако те харесваше щеше да те търси да излизате, да си говорите, а той не проявява никаква заинтересованост...Първоначално написано от curka87
Дай му шанс на момчето, де, може да се поправи.![]()
nicolepcd
Може да си има други проблеми и причини. Седнете и си поговорете сериозно. Ако мислиш, че може да се промени и че иска да се промени - дай му шанс. Но ако продължава по същия начин - знаеш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.