.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

той ми изневери а след това и аз на него.....

Здравейте аз съм момиче няма значение на каква възраст! Значи имам приятел който е с 4 години по-голям от мен. С него сме заедно от почти 6 месеца. В Събота преди Великден (вечерта) аз не бях в града той се събрал с други момчета и се напили отишли в 1 апартамент и там той преспал с гаджето на негов приятел. Вечерта като се прибрах си писахме по скайп и аз разбрах за станалото. Цяла нощ плаках на другия ден излязохме и той беше много странен...чувстваше се виновен и каза че не е знаел какво прави! Аз му простих, и останахме заедно но преди 3 дни аз се натисках с момче с което сме най-добри приятели а миналото лятo адски много харесвах! Гаджето ми не знае и не мисля да му казвам но се чувствам виновна... Дайте ми съвет как да постъпя?? С него не спе правили секс и аз не се чувствам готова да го направя на него много му се иска но не е с мен само за секса....
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    Русе
    По-добре му кажи, в една връзка трябва двамата души да си имат пълно доверие и да си казват всичко.
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм ще се чувстваш гадно ... естествено... кажи му по добре... аз мисля че тая връзка няма смисъл... кви са тия изневери... ще се повторят...даже потретят...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Амм ще се чувстваш гадно ... естествено... кажи му по добре... аз мисля че тая връзка няма смисъл... кви са тия изневери... ще се повторят...даже потретят...
    +1

Абе кажи му.. Той ако е човек ще се сети, че е преспал с друго момиче и няма да ти се сърди.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Доста тъпо е постъпил ...
    А и как така не е знаел к'во прави?! Като не може да пие просто да не го прави,а не да ходи да се е*е с гаджетата на приятелите си,а после да ти се извинява ... А ти как може да му простиш Чудно дали и следващия път,когато си извън града,а той се напие като свиня и нае*е някоя,ще му простиш?!
    А що се отнася до твоята изневяра - кажи му!Хем ще сте квит,хем няма да ти тежи на съвеста,а и той няма как да ти се разсърди (все пак неговата изневяра е много по-сериозна и болезнена,а и първи го е направил)

П.П.Да ви имам любовта
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ние много говорихме по вапроса с неговата изневяра и му казах че следващия път няма да му простя а ще скъсаме той обеща да не се повтаря. аз го обичам и той мен но след това което той направи ми беше гадно защото в случая аз бях тъпачката с рогата и му изневерих за да му го върна а сега съжалявам
    K.

Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Просто не е било нужно да преспиваш с другото момче на пук на приятеля си.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съмнявам се в думите "няма повече" ... А за това че много се обичате също се съмнявам...

gabri3lla не съм спала с друго момче а просто се целувах с друго момче
    K.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    gabri3lla не съм спала с друго момче а просто се целувах с друго момче
    Хм явно не съм разбрала смисъла на думата "натисках се" по правилния начин. Тогава кажи на приятеля си. Едно целуване не е коооооой знае какво нещо. Ако те обича ще ти прости.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    съгласен съм плюс това ти защо си му изневерила???Смис той е бил пиян разбирам ама ти???

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Постъпи така както каза @gabri3lla, много правилно изказано !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му,нз обаче гаджето,ако ми изневери веднага бих го зарязала,щом 1 път ти изневери,значи ще има и втори
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Съжалявам,но не разбирам каква връзка е вашата.Лично аз не бих простила изневяра и после просто ще му се стъжни на момчето.Как да ти кажа,те момчетата винаги казват,че е било само веднъж,че няма да се повтаря,че е било грешка.Това обаче не променя стореното.Колкото и пиян да е бил това не го оправдава.Ако искаш въпреки всичко да си с него обаче,то кажи му,че си целувала друг.Той няма никакво право да те вини за това.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

то това вашето не е връзка, извинявай много, но така да си изневерявате?! Една връзка се крепи на доверието и вярността ( не само) а и както казаха съфорумниците, изневерите ще продължат! хващай се с оня, с който си се натискала и тва е!

got2Bthe1 това че е бил пиян не е оправдание.........
    K.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За мен вашата връзка няма бъдеще...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

разбира се че не е оправдание че е бил пиян! това което той е направил е 100 пъти по зле от това което ти си направила .... според мен трябва да му кажеш... (ако искаш да го задържиш за дълго и да няма тайни по между ви)

мерси на всиички за вниманието
    K.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: той ми изневери а след това и аз на него.....

Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    Здравейте аз съм момиче няма значение на каква възраст! Значи имам приятел който е с 4 години по-голям от мен. С него сме заедно от почти 6 месеца. В Събота преди Великден (вечерта) аз не бях в града той се събрал с други момчета и се напили отишли в 1 апартамент и там той преспал с гаджето на негов приятел. Вечерта като се прибрах си писахме по скайп и аз разбрах за станалото. Цяла нощ плаках на другия ден излязохме и той беше много странен...чувстваше се виновен и каза че не е знаел какво прави! Аз му простих, и останахме заедно но преди 3 дни аз се натисках с момче с което сме най-добри приятели а миналото лятo адски много харесвах! Гаджето ми не знае и не мисля да му казвам но се чувствам виновна... Дайте ми съвет как да постъпя?? С него не спе правили секс и аз не се чувствам готова да го направя на него много му се иска но не е с мен само за секса....
    Не ти трябва мъж който е толкова тъп че да го хванеш в изневяра, но пък ти също не си стока ... намерили сте се

Алкохола не прощава ... Ако те обичаше истински нямаше да ти изневери, а може и само да се прави на виновен. Не знам как стоят нещата точно, но по-добре не му казвай за твоята изневяра, а си я запази като коз. Ако скъсате по негово желание, тогава му кажи какво си правила
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

xplay мерси за съвета а колкото до теб NeZaPoznat хич не ме топли твоето мнение.....ае хващай пътяя
    K.

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Алкохола не прощава ... Ако те обичаше истински нямаше да ти изневери, а може и само да се прави на виновен. Не знам как стоят нещата точно, но по-добре не му казвай за твоята изневяра, а си я запази като коз. Ако скъсате по негово желание, тогава му кажи какво си правила
    +1

Цитирай Първоначално написано от xplay
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си