- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той ми изневери а след това и аз на него.....
как да постъпиш?! той не ти е изневерил споеред мен . изневяра е когато си имал полов контакт с даден човек и после ходи се ебе с други. ами според мен остави нещата така и продължете напред
относно това което се е случило с изневярата не се очудвай всеки си има нужди явно си малка затова не си и готова за секс
и аз кфо да направа кат сте некви ебалници
Говнааааааааааа
Така е, не го отричам. Но ти като не беше пияна защо се натиска с другото момче?!Първоначално написано от DiDiChKa
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няма смисъл да сте заедно,ще стане още по-зле
зарежи го!Казвам ти го с най-чиста съвест-изневерил ли е 1 път,ще го направи 2ри,3ти и т.н.
За такова нещо прошка няма..
А,че и ти си постъпила глупаво-не отричам..Натискала си се с някой към който вече нямаш чувства напук и сигурно си го заблудила,че е обратното..тоест играеш си с чувствата на някого![]()
Успех,и знай каквото си надробиш-такова ще кусаш после..
Кажи му и започнете на чисто, ако и той ти прости,
както ти на него.
Ако ли не, здраве да е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кажи му... много ясно че ще му стане гадно като разбере че си му изневерила но ако наистина те обича ще ти прости![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Според мен,ако веднъж изневериш по някакъв начин на половинката си...ще има и 2-ри и 3-ти...Кажи му...все пак трябва да знае...Но за мен,връзката ви няма бъдеще...
Пиян ,дрогиран ,умрял или какъвто и да е, не бих му простила за такова нещо.След това не те ли боли като си до него, като знаеш, че е докосвал друга, друга е целувал, на друга е говорил кой знае какво.Не знам, аз не бих го издържала.А щом и ти тръгваш веднага да му го връщаш - ясно е колко държиш на него.
Щом си му простила трябваше да го оставиш на мира и продължиш напред с него, а не да се чудиш как да му го върнеш.
Това не е любов.