.

Виж резултатите на анкетата: кое от 2те?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Nivea Goodbye Cellulite

9 69,23%
  • Garnier Roll On шоково действие

4 30,77%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Nivea GoodBye Cellulite или Garnier Roll on

Слагам и анкета, просто да видя.
    Сега основната разлика е че при Нивеа-та има Л-карнитин, а Гарниер-а кофеин.
    Нека някой който е ползвал единия или и 2та продукта да си каже мнението или да каже според него кое би било ефективно.
    Нивеата е с около 2 лв. по скъпа но е 200 мл, докато Гарниер е 125 мл.
    Но пък той има масажираща джаджа, което е супер.
    Засега в личната ми класация мисля, че Нивеа води, вие как мислите?
    Сори че се получи разбъркано и ужасно, и че нямам никаква нормална пунктуация.

В ivis - bg . com има малко описание на 2та продукта, за съжаление не можах да ги постна.

Повече от фен
    ммм и на мен ще ми е много приятно да разбера..защото и аз искам да си купя нещо като тези.И изобщо дали има някакъв ефект..
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    ммм и на мен ще ми е много приятно да разбера..защото и аз искам да си купя нещо като тези.И изобщо дали има някакъв ефект..
    Четох в един форум - много момичета се оплакваха, че от гарниер сякаш им се е увеличил целулита, но бяха доволни от Нивеата.
    Но още по доволни бяха от Билка.
    Хм...
    козметиката 2 е форума..

нито едното нито другото
    вместо сега да седиш на компа отиди и направи няколко упражнения(те поне ще ти помогнат да се стегнеш) и употребявай повече течности отколкото храна

Ами това на Гарниер няма НИКАКЪВ ефект (пробвака съм го) ,а това на Нивеа ще си го купувам ,но не ми се вярва много...Както казаха по-горе няма никакъв ефект без спорт... :P
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Казанлък
    Гласувам за Нивеа, защото имам само него! Ползвала съм го 3-4 пъти и не мога да очаквам да има супер огромна разлика! Но аз също така скачам на въже и правя разни други упражнения затова мисля, че трябва да има някакъв ефект!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Nivea Goodbye Cellulite
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И двете ги имам и са пълен боклук
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Wonderland
    Има доста такива теми,относно тези продукти.Ефект от тях няма,това не е магическа пръчица,с която да премахнеш мастни депа,които са се натрупвали в продължение на години.
    Течности,спорт и здравословно хранене-това е антицелулитната терапия!!!

Голям фен
    след тренировка натоварваща проблемните зони бърз душ с леко топла вода и след това на добре подсушено тяло с по- силни масажни движения се нанася антицелулитния крем. това е валидно независимо от фирмата происводител аз лично използвам на avon и съм доволна

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Има доста такива теми,относно тези продукти.Ефект от тях няма,това не е магическа пръчица,с която да премахнеш мастни депа,които са се натрупвали в продължение на години.
    Течности,спорт и здравословно хранене-това е антицелулитната терапия!!!
    от личен опит ви казвам, че е абослютно така, не вярвайте на тези глупости който се продават, ако се тъпчеш с банички, шоколадчета и кюфтенца винаги ще има целулит ако ще и да ползваш всички тези продукти наведнъж!
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    V.Tyrnovo
    polzvala sym nivea... mi ne vidqh efekt. Dali garnier e dobyr nz
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си