- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- шофиране :)
На 18 съм имам още един изпит и взимам книжката чакам я щото тва е моят живот.Карам откакто стигнат педалитеимам предвид някъде от 6-7 клас съм зад волана сам. И баща ми ме е учил да карам
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
на 20 съм...имам книжка вече повече от година и половина...определено мога да карам....
мога само да кажа че сравнението мъже/жени е изключително тъпо...да не би ние жените да нямаме мозък,крака,ръце или реакции....
не знам защо ги дразни факта,че има жени които карат по-добре от тях...и защо когато не му отстъпиш място,защото е мъжкар винаги гледа да ти направи мръсно...
много се извинявам също и на тези които казаха че не можем да си преценим габаритите на колата....познавам много мъже които без парктроник не могат да живеят...а да не говорим че идиотите с джипове си мислят че са царе на пътя и щом ти си жена с малък автомобил ще се мръднеш...после що ми е надрана колата...ами специално моята е надрана заради един ей такъв индивид в еднопосочна улица,който се мислеше за бог с некъф роувър![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
На 15 съм, карал съм 2 пъти на село колата, нямам книжка. Ще си вадя като стана на 18.
*на колко години сте? - 16 (17)
*можете ли да карате кола (имате ли книжка) ? горе долу мога...макар, че последния път я блъснах в един храст xD (нямам книжка все още)
*кой ви (на)учи да карате ? няма да отговоря![]()
Опитни шофьори с години стаж не казват, че "определено могат да карат", а вие тук го правите. Големи шофьори се извъдиха потребители, карали кола 5-6 пъти на село или получили книжка преди една година. Една, две, пет години са малко за един шофьор да се нарече такъв. Не е важна дата на която е взета книжката - опит се трупа с практика. Шофирането не е само натискане на газ и спирачка. Вероятно повечето от 'професионалистите' тук дори нямат личен автомобил?
А най ми е смешно когато разни пикльовци на по 16-17 години започнат да разказват колко навъртяни километри имат зад гърба си и как карат "от няколко години".
Книжка имам, карам абсолютно всеки ден.
You're frozen
When your heart's not open..
Аз още първия път като се качих и огънах една улична лампа на заден. От тогава не съм пробвал
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Книжка нямам, ама карам, като ми се отдава възможност (не ми се случва рядко, за щастие) Баща ми ме научи, ако има някво значение.
П.С. Внимавайте, като си правите експерименти, щот акта е мноо солен, и ако ви хванат без книжка, после има период, в който не можете да се явите на изпит, дори след навършване на пълнолетие. По новия закон, е достатъчно да си на шофьорското място, при запален двигател, за да ти се направят, тъй че, ако видите бялото такси, веднага спирате, гасите и![]()
![]()
за чичко полицай.....
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
На 17 съм,нямам книжка.Горе-долу мога да карам,приятелт ми и баща ми са ме учили![]()
На 15 съм
Мога да карам кола,но нямам книжка (предполагам,че мога да карам
![]()
![]()
)
Брат ми,баща ми
Първоначално написано от Serendipitys
така, благодаря че ме цитира и веднага ще те оборя!може да звучи смешно но карам от както мога да стигам педалите!!!отделно откакто съм си взела книжката съм минала цяла Европа със собствената си кола, която си купих със собственоръчно изкарани пари и смея да твърдя че съм минала над 50 000 км само откакто имам книжка..отделно продължавам да карам кола всеки ден.....така че ако обичаш не мери всички останали с твоите представи!!!
относно това,че колата не е само газ и спирачки и че трябва практика си права!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Глупости!!! Всичко е до научаване.Всеки може да кара стига да знае как.Първоначално написано от Darkkiss
?!?
*на колко години сте? 19
*можете ли да карате кола (имате ли книжка) ? Мога да карам(имам книжка от 1 година насам).
*кой ви (на)учи да карате ? На шофьорските курсове се научих да карам.
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
На 16 съм и нямам търпение да имам книжка. Не са ме учили да карам кола. Тате щеше да ме учи, но почина
на 15 съм мога да карам но нищо повече![]()
тати ме учеше като бях на 12-13![]()
"People die but legends live forever"
good luck with that oneПървоначално написано от UnderCover9308
Въпрос на практика е. И майсторството на шофирането не е в това да бичиш по някой селски път, а в града. И аз си мислех, че мога да карам, докато не ми се наложи от Света Троица да отида до Младост 4. Това ми беше първото градско каране след курсовете и без някой да помага с педалите. От тогава мина повече от година и смея да твърдя, че карам безопасно за себе си и за останалите на пътя.
А да, на 19 съм.
На 19 години съм и имам книжка от една година.Наскоро баща ми ми купи Дачия Логан.