- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- eкскурзия
Здравейте!
Скоро ще ходим с класа и цялото у-ще ( и от други у-ща ) на екскурзия.
Та въпроса ми е Вие какво си взимате на екскурзия за 2-3 дена.![]()
Моля Ви без глупави коментари.![]()
![]()
Ооо на екскурзии с даскалото !!!НЕ ХОДЯ!!!,но ще ти кажа за екскурзии от 2-3 дена с компанията ,какво си вземам:
-дрехи,които в повечето случаи не обличамзадължително имам дрехи за всякакво време - топло,студено,дъждовно ... и задължително спортен екип!!!
-един несесер,в който ми стоят пресата,сешоара,гребен,чет а за коса,лак,пяна,шампоан,балса м,маска за коса,кристали ... абе всичко необходимо за косата
-един несесер с лаковете ми за нокти,заздравителите,пилич ките,лакочистител,тампонче та за почистване на лака (или в по-лошия случай памук)
-един несесер с кремове за лице и ръце,поне една маска за лице,пинсета,гримове (черен молив,спирала,гланцове,бал ами,сенки...и т.н.)
-обувки - едни маратонки,едни чехли (в случай,че ще ходим на плаж),сандали (за предпочитане ниски,за да заемат по-малко място) и ботуши на ток (в случай,че има вероятност времето да се развали и да завали)
Естествено неща като плеъри,книги,списания,кръс ословици,фотоапарати,каме и и прочие са задължителни,нооо и без това повечето неща си стоят в чантата ми
.............
Миии това е май![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Най-важното на една екскурзия е алкохола!![]()
аз ако мога цялата къща ще взема .. взимам си доста дрехи шампоан балсам гримове , четка паста за зъби техника (всичко та и в излишък) много обувки .. сумати боклуции така нататък
++++ АЛКОХОЛ
![]()
Е той се взема,след като се настанят,а не преди товаПървоначално написано от ghetto_superstar
![]()
Понякога не минава номера...ако са некви задръстеняци даскали...Първоначално написано от 3oPuTy
По добре да се подготви човек по-раничко да си е сигурна работата...аз примерно си слагам водка в празна опаковка от кристали за коса![]()
Ако е само за 2-3 дни: дрехи, гримове, телефон, пари и някоя книга в случай, че ми затъпее. Друго не ми трябва.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Еее това пък вече е ...Първоначално написано от ghetto_superstar
![]()
![]()
![]()
Като толкова им се пие да разреждат няк'во безалкохолно с водка и докат стигнат ще са пияниЕдна позната пък си беше наляла пина-колада шоколад в един термос за да стои студена
Абеее ако имате 18 год. никой нищо не може да ви каже за алкохола,така че спокойно
![]()
Е аз и един съученик па сме гъзета и си бехме налели водка у колата и си поркахме в автобуса
За екскурзия не е важно много много останалото...алкохола рлз![]()
1 Джапанки, 2 панталона 2-3 блузи 1 тениска, парфюм и това не нема да нося 2342342 безмислени неща
Приятно изкарване![]()
Оо и аз ще ходя. Значи винаги си нося:
дрехи-дънки,блузки,потници,банск (аз не нося де щото не ходя на басейна),пижама ест ;д и тая година и рокля за последната вечер с класа (другарска вечер му викат тук...),ии някакво яке или суитчър(нз дали го написах правилно..) ии бельо.
Обувки-такива за пролетта (без токче за по-големи разходки),сандали иии чехли ако не ги забравя(не такива за у дома амии за плаж например )
Гримове,слънчеви очила;д,крем за лице,мляко за почистване на грим,преса за коса,лак,парфюм,шампоан и душ-гел (едното взима фр-ката ми др-то аз..) четка и паста за зъби,превръзки и тампони. Също и зарядните за телефона и фотоапарата (както и фотоапарата) телефон,пари и документи (тая година мойта екскурзия е извън България и ми трябва паспорт и пълномощно...) Ааа и храна за по пътя...както и хапчета за всеки случай...
Цигари и алкохол (аз няма да нося алкохол...може да ми е весело и без да пия..;д ) а за цигари не знам...ако успея да ги скрия от даскалите...ама мога и без тях дее..... (тия неща ги написах щото за някой са много важни...:Д
Сега съм сигурна,че забравям нещо амаа...![]()
А авторката..къде ще ходите![]()
всеки в къщи си има куфар.. моя се води среден.. ии събира доста багажец да ти кажа ли.. взмима си вс необходимо но като заминавам за някъде го подреждам по идеалне начин...
взмима си дрехи,бельо,гримове,лакове е за коса,пияна,гребени,преса,об увки,зарядоното за телефона.. и аксесоари(гривнички,гердан чета..чанти колани и т.н.)![]()
Еееееех и на мен ми се "доходи".
-пари
-дрехи
-телефон плюс зарядно
Това са 3-те неща от най-голямо значение поне за мен.
Оттам насетне някакви тоалетни принадлежности, гримчета, душ гелове, четки за зъби и каквито други неща се сетиш, не е толкова сложно, а да и фотоапарат.
п.с-приятно прекарване(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз отивам на 15-16 спрр![]()
Момчето ми.![]()
Дрешки и няк'ва козметика, колкото да не е без хич.
3 дена = 3 комплекта дрешки.
Кремче за лице, парфюмче, гланцче и спиралка.
И съм готова. Нищо повече.
Ааа да бе, пижамка и нещата за къпане.
И някоя плюшка 100%.![]()
xaxaxaxax
Първоначално написано от Sa6eks
To infinity and beyond.
Забравяте най-важното нещо след алкохола - презервативи!
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от clever
аз си взимам:
за два дена-комплект дрешки за всеки от дните+ бельо
козметика-кремове за лице и тяло и за премахване на грим, паста и четка за зъбкии, шампоан, душ-гел, пафрюм-сух и нормален![]()
телефона, МР3, фотоапарат и зарядни за тях
може и да си взема някоя книжка или списание
аааа и задължително някоя плюшка![]()
![]()
Аз бих зела себе си...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?