.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: eкскурзия

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Преди седмица някъде и аз бях на тридневна екскурзия и напълно очаквано бях помъкнала половината си покъщнина.
    Нещата, които присъстваха в сака, са.. доста.
    Най-разнообразни дрехи - тениски, потничета, блузки, анцузи, бельо и още подобни.
    Козметични средства и тоалетни принадлежности.. нека да не изброявам, рискувам да отегча аудиторията.
    Чифт обувки.
    Техники - телефон, фотоапарат, сешоар, mp4 и разни други пособия, не се сещам в момента.
    Задължително една допълнителна чанта, наблъскана с хранителни продукти.
    Лекарства.
    И още ненужни неща - кърпа, шнола, химикалки, брошурки разни и т.н.
    И в крайна сметка половината от гореизброените неща изобщо не съм ги прилагала в употреба.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    kва си гадна искам и аз пък...отново

такам
    за най-лесно почваш стаята ти и слагаш всичко,което мислиш че ще ти потрябва в средата примерно и после слагаш в куфара така ми е най-лесно на мен
    иначе
    телефон,пари,зарядно,мп3/мп4,слушалки,батерии,зарядн о за фотоапарат,фотоапарат,прес а,дрехи (потничета,блузки,дънки,пол ички,панталонки,.абе всичко),гримове(всички,коит о имаш и които мислиш че ти трябват) ,принадлежности за баня,алкохол,храна и това е в общи линии приятно изкарване и се напии заради мен
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Благодаря Ви !

Град
    В думите на хората ;)
    Пиене Пари Дрехи Парфюм Цигари и Общи неща

ей как изпуснах пари да напиша! Ми то без пари като свърши пиенето как ще презаредиш!

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цигари, телефона, пари към 40 лева (може и повече)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    алкохол и чувството за хумор...друго не ти трЕбва

Голям фен Аватара на Chery
    И ние ще ходим ,но за 1 ден до Банско и Рилския манастир

^
    мнооого неща
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ооо на екскурзии с даскалото !!!НЕ ХОДЯ!!!,но ще ти кажа за екскурзии от 2-3 дена с компанията ,какво си вземам :
    -дрехи,които в повечето случаи не обличам задължително имам дрехи за всякакво време - топло,студено,дъждовно ... и задължително спортен екип!!!
    -един несесер,в който ми стоят пресата,сешоара,гребен,чет а за коса,лак,пяна,шампоан,балса м,маска за коса,кристали ... абе всичко необходимо за косата
    -един несесер с лаковете ми за нокти,заздравителите,пилич ките,лакочистител,тампонче та за почистване на лака (или в по-лошия случай памук )
    -един несесер с кремове за лице и ръце,поне една маска за лице,пинсета,гримове (черен молив,спирала,гланцове,бал ами,сенки...и т.н.)
    -обувки - едни маратонки,едни чехли (в случай,че ще ходим на плаж),сандали (за предпочитане ниски,за да заемат по-малко място) и ботуши на ток (в случай,че има вероятност времето да се развали и да завали)

Естествено неща като плеъри,книги,списания,кръс ословици,фотоапарати,каме и и прочие са задължителни,нооо и без това повечето неща си стоят в чантата ми
    .............
    Миии това е май
    za 2 3 dena tolkoz bagaj spored men
    3 dni moje da se izkara bez presa i komplekt za manikiyr,kakto i maska za lice ako si gi napravi6 predi p1tyvaneto
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си