- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- eкскурзия
Преди седмица някъде и аз бях на тридневна екскурзия и напълно очаквано бях помъкнала половината си покъщнина.
Нещата, които присъстваха в сака, са.. доста.![]()
Най-разнообразни дрехи - тениски, потничета, блузки, анцузи, бельо и още подобни.
Козметични средства и тоалетни принадлежности.. нека да не изброявам, рискувам да отегча аудиторията.
Чифт обувки.
Техники - телефон, фотоапарат, сешоар, mp4 и разни други пособия, не се сещам в момента.
Задължително една допълнителна чанта, наблъскана с хранителни продукти.
Лекарства.
И още ненужни неща - кърпа, шнола, химикалки, брошурки разни и т.н.
![]()
И в крайна сметка половината от гореизброените неща изобщо не съм ги прилагала в употреба.![]()
You are broken, I can fix you...
kва си гаднаискам и аз пък...отново
такам
за най-лесно почваш стаята ти и слагаш всичко,което мислиш че ще ти потрябва в средата примерно и после слагаш в куфаратака ми е най-лесно на мен
иначе
телефон,пари,зарядно,мп3/мп4,слушалки,батерии,зарядн о за фотоапарат,фотоапарат,прес а,дрехи (потничета,блузки,дънки,пол ички,панталонки,.абе всичко),гримове(всички,коит о имаш и които мислиш че ти трябват) ,принадлежности за баня,алкохол,храна и това е в общи линии![]()
приятно изкарване и се напии заради мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря Ви !
Пиене Пари Дрехи Парфюм Цигари и Общи неща
Цигари, телефона, пари към 40 лева (може и повече)
алкохол и чувството за хумор...друго не ти трЕбва![]()
И ние ще ходим ,но за 1 ден до Банско и Рилския манастир![]()
^
мнооого неща![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
za 2 3 dena tolkoz bagajПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
spored men
3 dni moje da se izkara bez presa i komplekt za manikiyr,kakto i maska za lice ako si gi napravi6 predi p1tyvaneto
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.