- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да обичаш на инат!
Скъпи съфорумци,случвало ли ви се е да обичате на инат.Да виждате,че нещата не се получават,но въпреки това да искате толкова силно момичето/момчето че да правите всичко по силите ви за да сте с него.Дори да трябва да го/я чакате...месец,година? Не говорим за някакъв каприз!
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Да
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Да...да... да и пак да!!!!!! Дори сега е така...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз съм в това положение от известно време насам,но се чудя има ли смисъл да се бориш за любовта си,въпреки всичко и всички?
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Незнам да ти кажа... поянкога сама се нараняваш...това си е чист мазохизъм...![]()
![]()
В един момент си почти успяла...в другия всичк орухва за има няма минута...
![]()
![]()
![]()
Амм аз лично зависи кой е човека... но иначе може би бих се борила...
![]()
Тъпа работа...
Ако искаш пиши на ЛС...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да!чаках въпросното момче 4 год и накрая,кат се отказах,по4на да ме зарибява...хахаха вече не го обичах.....![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да и аз съм така в момента и дори не знам защо го правя.Попринцип има смисъл да се бориш, щом имаш чувства, но не знам в твоята ситуация.
I know I should stop believing ... !
Лично на мен не ми се е случвало. Смятам, че това е загуба на време и нерви. Или има любов или я няма. На инат да обичаш, все едно на инат да ядеш фъстъци, а да си алергичен към тях. Всмисъл, че ефекта е почти един и същ...страдаш. Ината не води до нищо хубаво поне според мен.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Даммм ... Случвало ми се е да обичам на инатДори в момента обичам едно момче на инат ... Обичам го,а знам,че не го заслужава ... Дори му бях казала,че не искам да имам нищо общо с него,защото си мислех,че така ще ми е по-лесно да го забравя,нооо ... Късмет!Още си ми е в главата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да и си струваше.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
да... струва ми се много глупаво.. но е факт.![]()
someone else...
да и не си заслужаваше ..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Ъмм тва е най-тъпото нещо да се самозалъгвашПървоначално написано от Bufti4ka
![]()
Обаче тука е малко неясно казано в темата ти... щото като споменаваш чакане ..години..месеци... аз съм чакала повече от година,за да мога да виждам момчето ми повече от 3 пъти месечно..,но нещата вървяха и вървят супер между насТака,че тва не му викам ''обичане на инат''
![]()
Но тук май говорим за друго...както и да е
![]()
Не ми се е случвало да се самонавивам,че ''обичам'' някой,след като виждам,че нещата между нас не вървят. А и не мисля,че при такива обстоятелства може да става дума за любов![]()
О дааа
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ооо да,но после осъзнах че не е имало смисъл...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
НЕ НЕ и пак НЕ!!Първоначално написано от Bufti4ka
Не ги слушай жените - на тях така им изнася - да си имат резерви ..
Докато я чакаш ТРЯБВА да си имаш други гаджета !
Иначе каква е гаранцията след че 1 година чикии ще ти пусне ?! Никаква !
Знам че няма да ме разбереш сега, а като ме разбереш ще е късно![]()
Бях така цяла зима.
Все пак не се оказа напразно.
Ъмм.. не мисля, че го обичах тояно на инат.
Просто го обичах много силно.
И още е така.
Той беше започнал да ме пренебрегва,
но взех всичко в ръце,
събрах смелост и ето сега пак сме както преди.
Общо взето да, обичала съм на инат.
Тва "да обичаш на инат" ми звучи малко като да се насилваш да обичаш някого... Такова нещо не ми се е случвало, но ми се е случвало да обичам много един човек, но просто нещата да не се получават... И в крайна сметка се разделихме то няма никакъв смисъл да се бориш - тва си е чист мазохизъм за мен... защото когато с един човек не се разбирате и се карате постоянно колкото и да се обичате просто няма да стане. В една връзка не е най-важна обичта... В смисъл тя е много важна, но понякога се получава така, че колкото и да обичаш и да искаш един човек просто не можеш да бъдеш с него, защото обстоятелствата са такива, не са разбирате, наранявате се и т.н. И в такъв случай обичта не може да ти помогне щото вие ще се сдобрите, ще продължавате да се инатите да сте заедно, но пак ще дойде момент, в който ще се нараните, защото сте различни и не сте един за друг... За мен има смисъл да се боря за нещо и някой, когато други обстоятелства ни пречат...например родители, разстояние и т.н... Но когато знам, че тоя човек пак ще ме нарани какъв е смисъла да се боря, да се инатя и да се самонаранявам ?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да и не съжалявам...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не,струва ми се глупаво....![]()