- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да обичаш на инат!
Била съм в средно положениеТака е то, силата на внушението
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За съжаление съм в точно такова положение в момента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Да3 години и нещо си чаках и когхато най-малко очаквах то просто стана, имахме си 3 месеца за тези 3 години, бяха готини, но в даден момент приключва всичко. Незнам дали наистина си заслужава, зависи от човека
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Май всички сме обичали на инат
Абе, всяка минута в тоя живот си заслужава, дори и най-голямата болка- да имаш несподелена любов и да продължаваш да си така безумно влюбена, че да таиш искричката надежда![]()
О, ДА! ОЩЕ обичам на инат и OЩЕ мисля, че всяка секунда си заслужава![]()
simply kanar
не... вече не! предпочитам всичко да е реално... отказала съм се да живея в някакви свои измислени светове.... !!! просто лъжа всички
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да, кофти е.
Животът е адът описан в Библията!
Случвало ми се е да обичам на инат във връзка, която беше обречена от самото си начало.Първоначално написано от Bufti4ka
3 месеца ми стигнаха нервите и се отказах да дълбая.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На сила хубост не става ! Аз лично съм същия, дори да виждам, че нещата не вървят и даже , че на приятелката ми не и ПУКА за мен пак бих седял с нея, колкото и фатален край да има всичко това, аз съм си такъв.Все пак.. сърцето си има основания, който не могат да се обяснят...
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
не![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Същото беше и при менПървоначално написано от BlueDream16
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да и при мен все така се получава,като се инатя да съм с някой...ако се получи нещо все пак е за кратко.Накрая аз пак съм с разбито сърце!Вече няма "Да обичам на инат"!Каквото стане,това е!
![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Да,и когато най-накрая се отказах... той искаше да се върне, но аз не.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ето сега ми се случва....обичам от инат...а не трябва,защото скоро ще рева пак...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Успех и смелост да се справиш с нещата!![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Ами май да![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами да, яко съм влюбен, а толкова пъти сме говорили с нея и просто знам че няма начин да се получи нещо ма тая някакви надежди разбира сеговорим си открито и сме добри приятели и от това ми олеква
![]()
madafaka