Здравейте съфорумници.Открих този сайт съвсем случайно,но въпреки всичко ми се иска да получа малко подкрепа и разбиране.Знаете ,че всички се раждат малки и невинни бебета,но измежду тях има съвсем различни хора с различна съдба.Пише ви момиче ,което не е съвсем обикновено.Всъщност дори не се чувствам,като нормален човек.Всичко в мен е много странно.Работата е там,че имам съдба на вундеркинд. Още ,когато бях на 3 годинки,аз вече можех да пиша и чета и познавах всички букви и числа много добре.Сега ,като съм вече по-зряла осъзнавам,че целият човешки живот е сложен за останалите,но не и за мен.Всички се учудват на моите способности и ум.Родителите ми се радват за мен,но не и аз.Те са доволни и радостни ,че дъщеря им е готова да даде умен отговор на всеки зададен въпрос.АЗ обаче се притеснявам от себе си.Всичко това ме плаши ужасно много.На 15 съм,в училище никой не може да ме надмине по ум.Когато ми се зададе въпрос незабавно отговарям.Иска ми се да спра,но не мога.Иска ми се да се объркам,да кажа нещо грешно,но не става и не става.Просто съм насочена винаги към вярната посока и не мога да се отърва от това и всичко много ме плаши Искам да съм ,като другите,искам нормален и спокоен живот.Не такъв,в какъвто всички ми казват ,че съм ненормална От една страна ми харесва много,но от друга повярвайте това за мен е огромно мъчение.Кажете ми как да се справя с това притеснение?Пуснах темата в раздел любов ,защото вярвам че тук има хора способни да обичат и да помогнат най-много.
Ако имате да задавате въпроси,не се притеснявайте ..питайте!
Ще отговоря на всичко.Благодаря много на хората,отделили от своето време ,за да ми помогнат.