- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..поредно объркване..
Здравейте и благодаря предварително, че ще прочетете това..
Историята е объркана, поне за мен и за момента.
Става въпрос за един младеж, който познавам от 3 години,само веднъж се беше случвало нещо м/у нас и то беше целувка на купон, за това не го смятам много, привличаше ме и тогава, но не беше достатъчно сериозно.
Преди седмица, отново бяхме заедно на едно парти .. и преспахме! Беше страхотно, държеше се невероятно, дори понесе няколко караници и отмени ангажименти само за да остане да спи с мен (да спи! ) за да не съм сама.. и това се случи на следващия, на по-следщващия ден и т.н 1 седмица..Перфектно,красиво, чувствено.Държи се великолепно!
НО... въпросния младеж има приятелка от 3 месеца(той е на 18, аз на 17) , сладурана на 14 години, без представа за заобикалящия я свят,разбира се без сексуален живот, даже не харесваща целувките с език и въпреки всичко притенциозна.Той беше на мнение че "я обича", но проведохме един дълъг разговор в който аз го предизвиках да осъзнае малко нещата около себе си - и си го призна - той е с нея просто така...
но продължава да е с нея, а не спирам да мисля за него и за това как бихме могли да имаме нещо много повече от това.
Излизаме заедно, ходим по дискотеки и ДЕМОНСТРИРАМЕ връзката си...и той все пак още с нея. Не ми се иска да му кажа, че искам нещо повече, поне не и за момента, защото ще покажа доста голяма слабост след като изградих образа на силно момиче..и си мислех, че е така но .. ужасно ме обърква, защото се държи така все едно определено не тя е човека, който обича, вниманието е невероятно,погледите,прегр ъдките...
наистина незнам как да постъпя и как да действам, а независимо от това, че той има такава връзка с такъв човек, наистина си заслужава ..
Благодаря на тези, който го прочетоха и на тези който ще отговорят ..
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
питай го зaщo e с нея,ние не сме врачки за да кажем,какво му е,ти си го познаваш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом твърди, че не обича това момиче явно му е трудно да я остави в смисъл, че му е жал един вид. Говори смело, разкрий чувствата си пред него, ако наистина е умно и разбрано момче ще бъдете заедно. Само внимавай после да не съжаляваш, че не си говорила на време.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.