- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До колко....?
До колко като ви посъветват нещо с форума има значение при решението ви... ?
До сега не съм искала съвети.
Честно казано форума не е място откъде бих могла да получа кой знае колко адекватен съвет,а даже и да стане едва ли ще послушам точно някой от форума ..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Не съм искала съвети...Само от моите приятели и то не тук...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами когато си реша нещо не питам никой и знам че никой не може да повлияе на мнението ми.Затова за съвети ако някога искам,то ще е от най-близките ми хора.Тук сме наистина да си помагаме,но това не значи че трябва да слушаме само останалите и да пренебрегваме собственото си мнение...
Зависи за какво става въпрос.Примерно ако питаш някоя приятелка за съвет относно дадено момче.Тя ще го познава и ще има някакво отншение към него.И офф не мога да обесня това което искам да кажа.Тук хората не познават хората(офф) за който говориш и ти казват всичко направо.Но в крайна сметка нито приятел, нито някой от форума взема решение вместо теб.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Във форума има хора които наистина мн уважавам и ценя мнението им...освен тях си имам двама човека с които се съветвам за всеки проблем тяхното мнение обаче тежи повече...
Съвет.никога.не.съм.търсела .тук.
По-скоро.във.всичките.ми.теми. ъм.търсела.някаква.сигурно ст,изпитвах.нужда.и.дуги.хо а.да.потвърдят.това.което.м е.е.вълнувало.
Всъщност,има.доста.неща.кои то.по.презумция.не.са.ми.мин авали.през.главата..
Смисъл,колебаела.съм.се.меж ду.няколко.варианта,да.каже м,и.тук.ми.изнамират.от.някъ де.съвсем.друг,който.изглеж да.хем.компромисен,хем.върш и.работа.
б,кво.тъпо.го.обесних.
Не.знам.аз.много.си.харесва .повечето.съфорумци.тук.
Все.пак.3.години.от.живота.м .са.минали.тук.
С.някои.дори.си.знаеме.кътн те.зъби.вече,даже.дори.да.и ам.някакъв.проблем-тема
бих.пуснала.точно.в.този.фо ум.и.в.никой.друг!
исках само 1 път,наистина помогна ми,мн готини хора сте вс тука![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
Ами честно да си кажа - доста!
В повечето случаи се вслушвам в съветите![]()
А пък и попринцип търся помощ тук след свършен факт... В смисъл такъв - аз вече знам какво трябва да направя, но просто искам да го чуя и от другите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Супер рядко искам някакви съвети. Обичам да си пазя проблемите за мене.
ACϟDC
+++Първоначално написано от Jesus
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Не съм търсила съвети,разчитам на себе си
най-добре е да пратиш това което ти си решиш, а не да искаш съвети от други хора...
все пак те не знаят какво чувстваш ти и т.н......
<N>
ако вси4ки са г/д на едно мнение взимам съответното решение.ако не-взимам решението което най-много ми хареса
I can't stop myself from loving you <3
До сега не съм искала съвети от тук.. И чесно казано, ако стигна до ситуацията да искам съвет, то би било само за да получа повече сигурност.. Гледам да се доверявам сама на себе си отколкото на някакви други хора, независимо какви и кои са те..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
за мен не е тук мястото от където да искам съвети имам си приятелки и искам от тях