.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Какво иска той???

Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс курви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. мс предварително o

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може би наистина я харесва,нз...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Според мене просто се опитва да бъде център на внимание.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея... Според мен трябва да го игнорира напълно и той вече ако я херсва ще намери друг начин да й го покаже...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    типично поведение на момченце,което не знае какво иска и как да го получи

..може и да я харесва..може просто да си е намерил човек,на които да си се присмива

Супер фен Аватара на vampirekiss
    'Ко питате мен и той не знае какво прави и защо го прави.Този тип момчета са така.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor

..може и да я харесва..може просто да си е намерил човек,на които да си се присмива
    повярвай в на6ия кл има,на кой да се присмива,но си е избрал нея

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея...
    \/ + разказваш събитията пречупени през твоята призма.Ние не сме били там та да усетим с каква цел го прави.Ако вие не можете да разберете,ние още по-малко бихме успели.

Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея...
    \/ + разказваш събитията пречупени през твоята призма.Ние не сме били там та да усетим с каква цел го прави.Ако вие не можете да разберете,ние още по-малко бихме успели.

Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи
    не може,тя го е мислила тва,но със сиг 6е и се присмее,той е такъв,никога не може6 да разбере6,какво мисли,разли4но се държи с нея,един ден не и обръ6а внимание,на следва6ия я дразни мн яко,после по друг на4ин,мн е объркана

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden

не може,тя го е мислила тва,но със сиг 6е и се присмее,той е такъв,никога не може6 да разбере6,какво мисли,разли4но се държи с нея,един ден не и обръ6а внимание,на следва6ия я дразни мн яко,после по друг на4ин,мн е объркана
    ами щом ще й се присмее...какъв е въпросът? пък и щом нещата са от дъжд на вятър
    ако я харесваше нямаше да го прави,когато му дойде настроението.Пак казвам,ние няма как със сигурност да знаем какво му се върти в главата

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.

Re: Какво иска той???

.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. мс предварително o
    Еми отиваш в беизболния магазин, зимаш 1 бухалка, гледай да е железна фащате го в тоалетната прейтего цвете (син, червен зелен ) и това е приключвате с проблема

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    .Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. мс предварително o
    Еми отиваш в беизболния магазин, зимаш 1 бухалка, гледай да е железна фащате го в тоалетната прейтего цвете (син, червен зелен ) и това е приключвате с проблема
    първо аз съм 1.55 тя 1.70,а той 1.85 4удна гледка 6е сме

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защо не оставиш приятелката си сама да се оправя... Защо се месиш?! Ако го харесва да му го каже направо... ако не няма какво да се сърди на момчето... той от къде да знае че не и е рпиятно... нали за това се говори бе...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    'Ко питате мен и той не знае какво прави и защо го прави.Този тип момчета са така.
    мн ме накефи отговора ти
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Защо не оставиш приятелката си сама да се оправя... Защо се месиш?! Ако го харесва да му го каже направо... ако не няма какво да се сърди на момчето... той от къде да знае че не и е рпиятно... нали за това се говори бе...
    тя ме помоли да сложа темата тук!не се меся как 6е му каже направо,той 6е я напрай на две стотинки,приятелката ми се е разривавала мн пъти и той знае,4е не й е приятно,наро4но го прави,да я дразни ли,незнам,за тва ви молим за съвет тука

Мега фен Аватара на teenems
    предполагам я харесва ,но се опитва да бъде център на внимание . апф такива ме дразнят . съгласна съм да бъде център на внимание с приятно държание и др. , а не като само се дразни .. няма да обръщате внимание и толкова . обръщаш ли внимание повече те дразнят ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс к**ви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. мс предварително o
    може би това му е начина на зарибяване...
    <N>

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Абсолютно

Направте 4-ка- ти,приятелката му,твоята приятелка и той.
    Говнааааааааааа

Град
    Е там...
    да му го лапа

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    да му го лапа
    ооооооф,колко смислен отговор само мерси на вс.,ако има ощв коментари ще съм ви мн благодарна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си