- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска той???
Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс курви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her..мс предварително o
![]()
може би наистина я харесва,нз...![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мене просто се опитва да бъде център на внимание.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея... Според мен трябва да го игнорира напълно и той вече ако я херсва ще намери друг начин да й го покаже...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
типично поведение на момченце,което не знае какво иска и как да го получи
..може и да я харесва..може просто да си е намерил човек,на които да си се присмива
'Ко питате мен и той не знае какво прави и защо го прави.Този тип момчета са така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
повярвай в на6ия кл има,на кой да се присмива,но си е избрал неяПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
\Първоначално написано от GossipGirl89
/ + разказваш събитията пречупени през твоята призма.Ние не сме били там та да усетим с каква цел го прави.Ако вие не можете да разберете,ние още по-малко бихме успели.
Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи![]()
не може,тя го е мислила тва,но със сиг 6е и се присмее,той е такъв,никога не може6 да разбере6,какво мисли,разли4но се държи с нея,един ден не и обръ6а внимание,на следва6ия я дразни мн яко,после по друг на4ин,мн е обърканаПървоначално написано от kindergarden
ами щом ще й се присмее...какъв е въпросът? пък и щом нещата са от дъжд на вятърПървоначално написано от byby0202
![]()
ако я харесваше нямаше да го прави,когато му дойде настроението.Пак казвам,ние няма как със сигурност да знаем какво му се върти в главата
![]()
Еми отиваш в беизболния магазин, зимаш 1 бухалка, гледай да е железна фащате го в тоалетната прейтего цвете (син, червен зеленПървоначално написано от byby0202
) и това е приключвате с проблема
![]()
Първоначално написано от Sa6eks
![]()
![]()
![]()
първо аз съм 1.55 тя 1.70,а той 1.85
![]()
![]()
![]()
4удна гледка 6е сме
![]()
![]()
![]()
Защо не оставиш приятелката си сама да се оправя...Защо се месиш?!
Ако го харесва да му го каже направо... ако не няма какво да се сърди на момчето...
той от къде да знае че не и е рпиятно... нали за това се говори бе...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мн ме накефи отговора тиПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тя ме помоли да сложа темата тук!не се месяПървоначално написано от Hilary_
как 6е му каже направо,той 6е я напрай на две стотинки,приятелката ми се е разривавала мн пъти и той знае,4е не й е приятно,наро4но го прави,да я дразни ли,незнам,за тва ви молим за съвет тука
предполагам я харесва ,но се опитва да бъде център на внимание . апф такива ме дразнят . съгласна съм да бъде център на внимание с приятно държание и др. , а не като само се дразни .. няма да обръщате внимание и толкова . обръщаш ли внимание повече те дразнят ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
може би това му е начина на зарибяване...Първоначално написано от byby0202
![]()
<N>
АбсолютноПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Направте 4-ка- ти,приятелката му,твоята приятелка и той.
Говнааааааааааа
да му го лапа
ооооооф,колко смислен отговор самоПървоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
мерси на вс.,ако има ощв коментари ще съм ви мн благодарна
![]()