- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сякаш го предавам ,,
Чувствам се много зле ,,![]()
Влюбвам се отново в момче , което направи много хубави неща за мене ! Доказа ми , че е различен , че наистина държи на мене и не би ме предал .. В началото бях скиптично настроена и провалих връзката ни ,, Сякаш не чувствах нищо , все още не бях 'изтръпнала' от сериозната си връзка /2години ,,/
Сега усещам ,че се влюбвам все повече в него и знам , че той ме чака !
Чувствам се като предател , като предател относно предишната си връзка , относно онзи човек , когото 2 години обичах ..
Охх , не можете да ме разбрете , аз му обещах ! Обещах му ,че ще го обичам винаги , докато смъртта ни раздели ! Зарекохме се и двамата , той , той обеща ,че ще се върне пред родителите му ми се вричаше!
Чувствам се , сякаш някой е починал и аз вече го забравям , загърбвам го въпреки , че го обичах до болка !
Гледам снимки на него , гледам и на другия и съм б*си обърканата !
Сякаш съм задължена да чакам , сякаш не мога да бъда отново щастлива ! Обвзело ме е някакво чувство за длъжност към него , сякаш предавам не само него , а и себе си ! Вече сме разделени , а аз се чувствам сякаш , ще му изневеря !
А наистина искам да съм с онова момче , искам да опитам отново да бъда щастлива ! Обаче как да го гушна , като ще се чуствам гузна , сякаш някой предавам в този момент![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момчето с което си ходила 2 години ли е причината за раздялата ви?Ако да значи няма причина да чувстваш че му изневеряваш.Можеш да изчакаш известно време докато чувствата ти ''позатихнат'' и тогава да пробваш с другото момче.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
^ Не бе вината в него ,, Разделихме се по НЕ взаимно желание !
Колкото до чувствата ми , те едва ли някога ще изчезнат 5 месеца минаха , аз вече изтръпнах! Чувствам , че е така. Не плача , когато гледам снимките му , знам че искам да съм с другото момче.
Просто така се чувствам ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Опитай се да разбереш, че всичко е свършило между вас и започни на чисто с това момче което по думите ти мисля, че заслужава да бъдеш с него и да го направиш щастлив ако не можеш просто не му давай напразни надежди защото колкото повече време минава толкова повече ще го боли накрая.... 2 години си била с онова момче това е доста време за да го забравиш бързо но просто е факт, че краят на филма е дошъл трябва просто да се примириш и да продължиш напред да направиш щастлив момчето което те иска и да бъдеш щастлива самата ти. Всичко е в твой ръце просто си помисли заслужава ли си ... и какво може да загубиш в края на нещата. Успех![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Съветвам те да не пропускаш шанса си с другото момче.В началото сигурно ще ти е кофти,но предполагам с времето ще свикнеш.Неможеш да се заробваш само с 1 момче,с което даже нямаш връзка.Опитай.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Хъх...що се вкарвате в излишни филми?
Били сте заедно и е дошъл края. Края затова е край за да приключат нещата. Всички до едно! Все едно аз като съм обичал едно момиче почти 3 години не мога да се влюбвам повторно?
Излез от сапунката девойче, живота е пред теб. Спри да си самовнушаваш дивотии и си изживей най-хубавите години...После ще дойде момента да обещаваш, да се вричаш във вярност и така нататък.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ю ар вери проста ма
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Такова нещо като да се обичаме докато смъртта ни раздели няма. Любовта и романтиката са до 1 момент. Те са краткотрайни и редки затова и хората толкова им се радват и ценят, а някой и не ценят. Въпрос на предпочитание. Оттам нататък остават уважението, взаимното търпение един друг и сексът. Пораснете най после... И двамта сте си обещали нещо невъзможно!
това че сте се зарекли че ще се обичате до като смърта ви раздели са пълни простотии това са чувства и винаги може някой друг да вземе сърцето ти примери се с това че вече не сте заедно започни всичко от начало с другото момче забрави стария
А колко време ще бъдете разделени с другото момче?
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()