Чувствам се много зле ,,
Влюбвам се отново в момче , което направи много хубави неща за мене ! Доказа ми , че е различен , че наистина държи на мене и не би ме предал .. В началото бях скиптично настроена и провалих връзката ни ,, Сякаш не чувствах нищо , все още не бях 'изтръпнала' от сериозната си връзка /2години ,,/
Сега усещам ,че се влюбвам все повече в него и знам , че той ме чака !
Чувствам се като предател , като предател относно предишната си връзка , относно онзи човек , когото 2 години обичах ..
Охх , не можете да ме разбрете , аз му обещах ! Обещах му ,че ще го обичам винаги , докато смъртта ни раздели ! Зарекохме се и двамата , той , той обеща ,че ще се върне пред родителите му ми се вричаше!
Чувствам се , сякаш някой е починал и аз вече го забравям , загърбвам го въпреки , че го обичах до болка !
Гледам снимки на него , гледам и на другия и съм б*си обърканата !
Сякаш съм задължена да чакам , сякаш не мога да бъда отново щастлива ! Обвзело ме е някакво чувство за длъжност към него , сякаш предавам не само него , а и себе си ! Вече сме разделени , а аз се чувствам сякаш , ще му изневеря !
А наистина искам да съм с онова момче , искам да опитам отново да бъда щастлива ! Обаче как да го гушна , като ще се чуствам гузна , сякаш някой предавам в този момент
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.