Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс курви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. мс предварително o