- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За Odorex
За или Против сте за ползването му?
Колко дни след като започнахте употреба имаше ефект?
Колко продължителен е ефекта?
Колко време вече го ползвате?
Има ли странични ефекти?
Това са ми въпросите, понеже мисля да си го купя - който иска да отговаря!?
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
бихте ли казали за какво е този продукт?![]()
Против изпотяване на подмишници, длани, крака и т.н. ...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Това че има масово глупави хора които го ползват просто така не значи че е безобиден, все пак това е лекарски продукт :С
На мен не ми помогна.Не е боклук, при някои хора много действа, на мен пък не ми..
ала бала
Щом се продава свободно без рецепта, значи не е опасен.Първоначално написано от Jesus
Аз го ползвам вече повече от година. Ефекта се появява още на първото пръскане. Трае по около седмица. Странични ефекти няма, ако не го пръскаш по раздразнена кожа или същия ден след епилиране - тогава щипе и сърби.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ейй, аз точно днес търсих старата тема за odorex иии ся видях, че мама си го е купила..! Мисля и аз да го пробвам! Тя каза, че при нея действа! Надявам се и при мен да действа
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
От 6 до 9 лв.
ала бала
Някой още да каже нещо![]()
Ами аз тази нощ се пръсках за 2 път и попринцип през нощта се потя а сега не се бях изпотила.след 2 дни ще пиша и повече.А аз искам да попитам докато го използвам мога ли да използвам гел против изпотяване и трябва ли или не е желателно ?
![]()