.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Козметик

Козметик

Преди малко разглеждах един сайт, където имаше инфо за различните терапии за почистване на лицето. Видях, че има някаква избелваща, която премахва лунички и изравнява тена(за 1ви път разбирам за такава терапия) . Пробвали ли сте нещо подобно и дали наистина ще има ефект? Дали ходенето при козметик ще помогне да премахна зачервяването(въпреки че не е много)? Ходих на дермаолог мазах се с кремове, пих хапчета, без резултат . Моля който знае нещо по въпроса да пише

posavetvai se s kozmetik i ako toi ne ti pomogne nz no ne vqrvam da ima takava terapiq za izbelvane na ten

Една приятелка ходи на почистване на лицето.Слага я на пара за 20-30 минути изтисква и с салфекта сичко някви маски и слага след тва и лицето и се изчиства цялото , ходи всеки месец, и е много доволна,сичко не и излиза оовече от 12-13 лева

Аз ще отида и ще попитам, колко често да ходя, каква точно ще е процедурата, но просто исках да знам дали изобщо е възможно това нещо, а иначе парите не са проблем, стига да има резултат

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Аз ще отида и ще попитам, колко често да ходя, каква точно ще е процедурата, но просто исках да знам дали изобщо е възможно това нещо, а иначе парите не са проблем, стига да има резултат
    Адски добър резултат имаше,тя беше с пъпки от както си я помня,а сега лицето и е супер чисто .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си