Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
Цитирай Първоначално написано от john95
Същата работа.... 170тина висок - 52, 53 кила
Надявам се това да е защото съм все още на 13 и може би не съм влязъл с 2та крака в пубертета...
Като ям повечко - качвам, но това през ваканциите - иначе на даскало от тия сандвичи направо ми се повръща...

Ако някой знае начин как по точно да развия Ръцете си .... понеже мен краката ми са добре оформени ама - в ръцете съм....

Вдигам гири за бицепс, предмишница - Мускула - да развивам го ; Но самата ръка ми е тънка....

Китката ми има обиколка около 16 см... Бицепса ми е около 23 отпуснат и около 26 - 27 стегнат...
Предмишницата около 25 също....

към 38 Прасец
Бедро към 48...

Кажете някакво предложение което не включва някакфи добавки дето вредят....
дайте мнение ако имате идея споделете...
Мойта китка е 17
Бицепса ми беше като твоя, но откакто ходя на фитнес е 29 кат са стегна.

предмишницата ми е 26-27.

Бедрото ми е 48.

НОООО имам проблем с прасеца 33 е

Правиха ми опрерация преди 2 години на крака и 1 месец не трябваше да стъпвам сега всеки ден правя по нещо за прасец от около месец и забелязвам е почнал да става малко по твърд но нз
Ти на колко си ?
Иначе за прасеца - във фитнеса виж някой инструктор да ти покаже уред или упражнение с което да тренираш прасеца - и знай че е болезнено да се тренира тоя мускул - затова го тренирай през най-малко 2 дена (Да ти мине мускулната треска и още 1 ден) - аз за прасеца и бедрата - клякам по около 100 пъти на ден и последно време в даскало играя яко футбол и с едни приятели ходим на Славия да правим обиколки на стадиона - 1 обиколка 600м - аз правя 1 спирам за малко и после пак 1 и тн.. Около 2,5 км за 20-30 мин изтичах, а пък един фр (който е егати машината има ръка към 32-33 стегната ; дебела китка и здрава предмишница) колкото и да го питам и той да ми казва какво прави (тренира само с дъмбели, тичане и набирания) не мога да го постигна...

Аз тая година за никъф фитнес нямам време - ама другата ще взема да почна... А пък иначе искам да стегна корема (плочки) - той е плосък - нямам някфо бирено шкембе, и Гръдни мулкули
За ръцете ще има протеинови шейкове усещам...