Цитирай Първоначално написано от Samoten89
Бицепс и аз много трудно дигам. Почнах с протеини само бицепс и трицепс да тренирам, че са много зле тези мускули. Гърди и гръб са ми силни и лесно пораснаха. Но просто в ръцете явно като мен си слаб. При слаботелесните по-принцип явно там най-слаби са тези мускули. Прави 2-3 упражнения правилно 3 серии по 8 повторения 1 загряваща преди това и една на средни кг. Дъмбел 7-8 кг примерно за тежка мисля ще ти е добре. Пускай по до долу. Не измаряй прекалено мноог мускулите, че тогава не растат. Протеини може да си купиш по-евтини за 20-30 лева примерно да видиш как е или гейнер. Един притял доста качи с гейнер ама за 100-150 лева .
Аз бягах доста по 2-3 часа на седмица две и никакъв ефект. Само метаболизма подобрява. Но едва ли би го забавил и при теб както и при мен не стана, а за това се надявах . По-добре лостове. Яко месо, ядки и т.н. Най-евтино за въглехидрати е ориз да ядеш. С месо примерно да го приготвяш особено и бъркани яйца преди тренировка за сила и след за растеж.
Мерси за съвета - аз тренирам сега за гърди и за корем ( от лежанка вдигам; коремни преси и тн..)- Иначе за бицепса - ще се надявам като "дръпна" сега тия идните години да натрупам така маса и да стана по здрав в ръцете... То се е видяло че засега друго не мога да направя...
Иначе аз за кила - мога да качвам - ама ги бутам на корем и бедра - тренирам, тренирам - и всички в корема - Бях станал 55 (от 52) и почнах да се чувствам супер слаб и бавен - После тичах доста и правих коремни - и сега държа 53 кг...