- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много е спешно...софиянци да отговарят
^ Ама то му личи. "Мрете" вика.Тоя ненормален ли е, ограничен ли, комплексиран ли или незнам какво, но нещо не му е у ред. За към Хърсово ми мяза. :-о
![]()
Darkkiss е герой, не го закачайте, защото ще си имате работа с недодялания му, необработен, некадърно изписан и неразбираем на моменти български!!! ЧУХТЕ ЛИ??![]()
![]()
+Първоначално написано от afterforever
![]()
е ти си от тия клавиатурните биячи,а!!!хах големия гражданин аре земи се скрии някадеПървоначално написано от Darkkiss
Darkkiss обаче е егааааааааати тъпото заблудено,недоразвито и мазно същество!Честно,такива лайна миризливи ги правят за 1 стотинка в реалния живот ееееееейй затова си тук,затова избиваш комплекси.Кой знае от кое село си,некадърник смачкан,изобщо не ти прави чест да скачаш на 14 годишно момиче,гащат петел такъв.И не знаем какво ти е състоянието?Много се надявам да пишеш от някоя болница,умирайки...д*йба педерасите недорасли д*йба![]()
Това беше специаааално за онва лайно Darkkiss!Ako някой не е разбрал,вече знае!Ай радвай се на вниманието ни,боклук смачкан!![]()
Е да де,ама сигурно и ти си ходиш събота и неделя на село.Моля те не преувеличавай,защото никой не се е родил научен + това ти само в болниците ли седиш .. ? И задължително ли е да ги знаеш всичките..с тая твоята злоба може и след някоя друга годинка и ти да си някъде по отделенията - не ти го пожелавамПървоначално написано от Darkkiss
Но каквото човек сам си направи,и Господ не може да му помогне
Е да де,ама сигурно и ти си ходил събота и неделя на село.Моля те не преувеличавай,защото никой не се е родил научен + това ти само в болниците ли седиш .. ? И задължително ли е да ги знаеш всичките..с тая твоята злоба може и след някоя друга годинка и ти да си някъде по отделенията - не ти го пожелавамПървоначално написано от Darkkiss
Но каквото човек сам си направи,и Господ не може да му помогне
А иначе пожелавам бързо оздравяване на баба ти и успех на теб![]()
Може и да се повтаря моето мнение,но нямах време да изчета всичко![]()
Първоначално написано от Darkkiss
Ауу .. обади си най-големия.. незабравяйте ,че този сайт не е за обиди.... късно е вече за отговор ма аз да кажа .. някак стигни до плиска и от там 280 слизаш на 4-тата спирка и е срещу теб .. а иначе от сточна ли беше или от централна гара със 413 .. нз
![]()
Дано баба ти е добре![]()
абе тъпанари..много по-лесно щеше да ви е вместо да пишете 3 страници спам, един да каже как се стига до ракова болница!кво толкова?! ще ви се счупат пръстите бате!!!![]()
може да е късно...ама все пак...от центална гара се стига сравнително лесно до ракова болница! хващаш някой от автобусите които ходят в младост 213,214,305, не съм сиг кой още...слизаш на Плиска и хващаш 280 за 2 или 3 спирки...който и да питаш в автобуса се ще знае предполагам
КЪСМЕТ НА БАБАТА ДА НЕ Е СЕРИЗНО И ДА СЕ ОПРАВИ ПО-СКОРО!!!![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Darkkiss, кретен такъв![]()
Като си гражданин, би трябвало в софийските училища да са те учили, че не се пише
ето
така
сеш се ?
И че се пише коИто, не коЙто, за множествено число.
Но разбира се , ние хората от София сме недосегаеми и такива неща като граматика нас не ни вълнуват. Заети сме да храним останалите на тъпи селяни и явно нямаме пари да си купим огледало и да се погледнем![]()
Тъп си та 2 не виждаш.
И може да си запазиш репликата "и ти тъпа селянка", щото аз до сега друго не видях да си написал.![]()
.!.
Хвани си такси и кажи, че трябва да идеш до тази болница. Ще те закарат и ще плати6 около 5 лв.
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Ти да не си родом софиянец бе,гражданино от Казичане,което изведнъж става част от СофияПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
хаха тъпаци що го цитирате darkksiss триста човека бе вие малоумни ли сте ?
той и затва пише заядливи коментари щото е наясно че има един куп олигофрени дето ше му се вържат![]()
Рак ли...и баба има,само че и правиха в Плевен операцията,защото сме от Ловеч.Две операции имаше и сега е на лъче-терапия във Велико Търново за 1 месец ! Дано се оправи баба ти ..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Боже,какви прости,невъзпитани и жалки хорица има в този скапан форумПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Ама щом не си от София, внимавай кои таксита хващаш. Гледай да са на 9 12 80, ОК(не СК), ЗА едно евро, 9 12 63Първоначално написано от alexandra00
Дано се оправи баба ти! Успех!
Няма какво да кажа,овен,че дълбоко съжалявам на Darkkiss и съчувствам на обкръжението му (ако има изобщо такова,нали той е столичанина,ние и остаанлите сме селяни).
Карай по-добре селянин,от колкото разхайтен мамин столичанин синчок ,с корени от Африка,също като Darkkiss.
Късмет на авторката!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
ех че сте ми сладки
аз напиша нещо и после забрава че съм го написал
а вие наспамите темата заради мене
и аз ви обичам бебоци![]()
всъШност дарккис, е добре да поработиш над правописа си. В много теми хората се молят за помощ а ти казваш- хвърли се от някъде, гръмни се, извади си очите... момче какъв е тоя негативизъм в теб ?!?
По темата - късно е, надявам се 4е баба ти е наред
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
От тоя псевдо ГРАЖДАНИН олял темата, който разкарах, не можах да разбера какво стана с бабата на момичето, а силно ме заинтересува! Някой нещо?
дано баба и да е добре
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!