.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ^ Ама то му личи. "Мрете" вика. Тоя ненормален ли е, ограничен ли, комплексиран ли или незнам какво, но нещо не му е у ред. За към Хърсово ми мяза. :-о

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дарккисс-големия 'гражданин',живеещ в най-голямото село-софия... заринат град от боклуци и кво си мислиш,че си най-големия не знам

пт:дано баба ти се оправи бързо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Darkkiss е герой, не го закачайте, защото ще си имате работа с недодялания му, необработен, некадърно изписан и неразбираем на моменти български!!! ЧУХТЕ ЛИ??

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Darkkiss е герой, не го закачайте, защото ще си имате работа с недодялания му, необработен, некадърно изписан и неразбираем на моменти български!!! ЧУХТЕ ЛИ??
    +

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    скапани селяни
    Да прав си в Своге сме големи селяни..... Ти си великия ""гражданин"",на когото всички ние трябва да се покланяме. Незнам кои от двамата ние по-голям селянин....... Но сигурно на 14 години ти не си ходил по болници и не ти се е налагало да се оправяш сам в непознат град.....ама спокойно ние селяните сме добри в това,доказателството е,че ти си стигнал до София от някое забутано село и там си си останал.......
    Не искам да обидя никои,но при положение,че в такъв момент имам нужда от помощ ти решаваш да ми се правиш на ГОЛЕМИЯ СОФИЯНЕЦ......е не става просто.....
    всъшност селянко съм много по голям от 14 години
    и съм се махнал от София заради скапани селяни като тебе
    който ми идват в града
    и го разрушават
    просто не мога да седя и да гледам скапаните селяни какво правят...
    и за болниците дори не ми знаеш здравословното състояние(нямам предвид психическото) че да ми казваш какво съм правил или не
    Да що се отнася до психическото ти здраве ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!Не може да си нормален и да викаш на тоя и оня селянин по форумите.....Изкарвай си яда на други като теб"НЕНОРМАЛНИ"
    тая па
    колкото и да дрънкаш
    няма да се промени факта че си селянка
    сеш се...

екс нз си там къв кретен
    не съм те питал
    ясно ли ти е ?
    е ти си от тия клавиатурните биячи,а!!!хах големия гражданин аре земи се скрии някаде

Darkkiss обаче е егааааааааати тъпото заблудено,недоразвито и мазно същество!Честно,такива лайна миризливи ги правят за 1 стотинка в реалния живот ееееееейй затова си тук,затова избиваш комплекси.Кой знае от кое село си,некадърник смачкан,изобщо не ти прави чест да скачаш на 14 годишно момиче,гащат петел такъв.И не знаем какво ти е състоянието?Много се надявам да пишеш от някоя болница,умирайки...д*йба педерасите недорасли д*йба

Това беше специаааално за онва лайно Darkkiss!Ako някой не е разбрал,вече знае!Ай радвай се на вниманието ни,боклук смачкан!

скапани селяни
    Е да де,ама сигурно и ти си ходиш събота и неделя на село.Моля те не преувеличавай,защото никой не се е родил научен + това ти само в болниците ли седиш .. ? И задължително ли е да ги знаеш всичките..с тая твоята злоба може и след някоя друга годинка и ти да си някъде по отделенията - не ти го пожелавам Но каквото човек сам си направи,и Господ не може да му помогне

скапани селяни
    Е да де,ама сигурно и ти си ходил събота и неделя на село.Моля те не преувеличавай,защото никой не се е родил научен + това ти само в болниците ли седиш .. ? И задължително ли е да ги знаеш всичките..с тая твоята злоба може и след някоя друга годинка и ти да си някъде по отделенията - не ти го пожелавам Но каквото човек сам си направи,и Господ не може да му помогне

А иначе пожелавам бързо оздравяване на баба ти и успех на теб

Може и да се повтаря моето мнение,но нямах време да изчета всичко

Мега фен Аватара на lenito_sf
    скапани селяни

Ауу .. обади си най-големия.. незабравяйте ,че този сайт не е за обиди.. .. късно е вече за отговор ма аз да кажа .. някак стигни до плиска и от там 280 слизаш на 4-тата спирка и е срещу теб .. а иначе от сточна ли беше или от централна гара със 413 .. нз
    Дано баба ти е добре

абе тъпанари..много по-лесно щеше да ви е вместо да пишете 3 страници спам, един да каже как се стига до ракова болница!кво толкова?! ще ви се счупат пръстите бате!!!

може да е късно...ама все пак...от центална гара се стига сравнително лесно до ракова болница! хващаш някой от автобусите които ходят в младост 213,214,305, не съм сиг кой още...слизаш на Плиска и хващаш 280 за 2 или 3 спирки...който и да питаш в автобуса се ще знае предполагам

КЪСМЕТ НА БАБАТА ДА НЕ Е СЕРИЗНО И ДА СЕ ОПРАВИ ПО-СКОРО!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Непостоянно
    Darkkiss, кретен такъв
    Като си гражданин, би трябвало в софийските училища да са те учили, че не се пише
    ето
    така
    сеш се ?
    И че се пише коИто, не коЙто, за множествено число.
    Но разбира се , ние хората от София сме недосегаеми и такива неща като граматика нас не ни вълнуват. Заети сме да храним останалите на тъпи селяни и явно нямаме пари да си купим огледало и да се погледнем
    Тъп си та 2 не виждаш.

И може да си запазиш репликата "и ти тъпа селянка", щото аз до сега друго не видях да си написал.
    .!.

Хвани си такси и кажи, че трябва да идеш до тази болница. Ще те закарат и ще плати6 около 5 лв.
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Град
    морската столица
    скапани селяни
    Ти да не си родом софиянец бе,гражданино от Казичане,което изведнъж става част от София

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    хаха тъпаци що го цитирате darkksiss триста човека бе вие малоумни ли сте ?
    той и затва пише заядливи коментари щото е наясно че има един куп олигофрени дето ше му се вържат

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Рак ли...и баба има,само че и правиха в Плевен операцията,защото сме от Ловеч.Две операции имаше и сега е на лъче-терапия във Велико Търново за 1 месец ! Дано се оправи баба ти ..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Sofia
    скапани селяни
    Боже,какви прости,невъзпитани и жалки хорица има в този скапан форум

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alexandra00
    Хвани си такси и кажи, че трябва да идеш до тази болница. Ще те закарат и ще плати6 около 5 лв.
    Ама щом не си от София, внимавай кои таксита хващаш. Гледай да са на 9 12 80, ОК(не СК), ЗА едно евро, 9 12 63

Дано се оправи баба ти! Успех!

Няма какво да кажа,овен,че дълбоко съжалявам на Darkkiss и съчувствам на обкръжението му (ако има изобщо такова,нали той е столичанина,ние и остаанлите сме селяни).
    Карай по-добре селянин,от колкото разхайтен мамин столичанин синчок ,с корени от Африка,също като Darkkiss.

Късмет на авторката!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Е там...
    ех че сте ми сладки
    аз напиша нещо и после забрава че съм го написал
    а вие наспамите темата заради мене
    и аз ви обичам бебоци

всъШност дарккис, е добре да поработиш над правописа си. В много теми хората се молят за помощ а ти казваш- хвърли се от някъде, гръмни се, извади си очите... момче какъв е тоя негативизъм в теб ?!?
    По темата - късно е, надявам се 4е баба ти е наред
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Мега фен Аватара на machoka
    От тоя псевдо ГРАЖДАНИН олял темата, който разкарах, не можах да разбера какво стана с бабата на момичето, а силно ме заинтересува! Някой нещо?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    От тоя псевдо ГРАЖДАНИН олял темата, който разкарах, не можах да разбера какво стана с бабата на момичето, а силно ме заинтересува! Някой нещо?

Не знам,но мерси че го разкара (временно или постоянно не знам)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

дано баба и да е добре
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си