- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако го направим бес презерватив..
ако го направим бес презерватив.. и несе испразня в нея има ли някаква опаснос да забременее .. или ако парво проникна бес и после да си сложа.. има ли риск ако несе испразня в нея...?
има огромен риск да не се изпразниш в нея ... иначе преди семеизпразването се отделя течност, която съдържа сперматозоиди тъй че ...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Тцтцт май мускулестите не са много образовани и грамотни![]()
Да, има риск, ако го направите беЗ презерватив, дори и да НЕ СЕ изпразниш вътре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
Прочетох ти ника I shit love![]()
п.п. Пише се без
Говнааааааааааа
Пише се така мило момчеПървоначално написано от isthislove
![]()
![]()
![]()
Ако го направим без презерватив.. и не се изпразня в нея има ли някаква опасност да забременее .. или ако първо проникна без и после да си сложа.. има ли риск ако не се изпразня в нея...?
И сега отговора на твоя въпрос да има някаква възможност да се забременее, не ме питай каква е, не съм математик, но и не бих станал![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ако го направиш без мисли за имена![]()
Първоначално написано от Fritz
то да му беше само това грешката![]()
![]()
Хитър си ...Първоначално написано от Macallan
![]()
Дано си й повярваш... за 4 години с жена ми ... без капути ... Не видях нито 1 път да е бреммена от тази "течност, която съдържа сперматозоиди"
Вземи не му пълни главата с глупости. Ако ми покажеш един случай на забременяла от тая течност! Лично ще дойда и ще те изкарам една вечер от вас и на мой разноски цяла вечер! ОБЕЩАВАМ И ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ!!!
Момко прай го без капут кат искаш ама се осещай и го вади на време ....
10xПървоначално написано от vanksta
![]()
ако не се изпразниш няма проблем, но проблема идва от това че момчетата с малко опит не могат добре да си контролират чурката и може без да искат да пуснат някоя друга капчица преди да го извадятПървоначално написано от isthislove
моят съвет е първо да понатрупаш малко опит с презерватив и да се научиш да се контролираш и след това когато вече си 100% сигурен че знаеш какво да правиш да махнеш презерватива!
верно че без презерватив е по-голям кеф но го прави само когато познаваш човека с който ще го правиш на 100%!!! предполагам си още млад и не ти се иска да лепнеш някой спин или друга венерическа болест, мисли с горната си глава!
Първоначално написано от vanksta
Извинявам се, че се мешам в спора, но само да вметна - аз забременях без да е свършвал в мен (отгоре на всичкото бях и на противозачатъчни... но това е др. тема)
Охоу отма може да стане фала![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Значи на пича ти може да му тече "маркуча" не когато трябва... Преждевремена еакулация и да не се е усетил ...Първоначално написано от VeSna
Първоначално написано от vanksta
Ако му "течеше кранчето" аз щях да усетя... Все пак - мен ще пълни и после изтичаня и т.н. Но определено се усеща... Просто има жени които ловят много лесно и такива, които чакат овулация, чакат месеци без да имат проблеми... Възможно е, но ако му се прави без капут - нека си премисли като отговорен човек... А и "пича ми" презервативи никога не е ползвал и щом предишните му не са "хванали", значи знае кога да го извади...
Еми ... До ся без презервативи ... Болести много ... ммм Интересно ... До ся всичките му жении все сериозни връзки са били ?!?! Вземи малко се поинтересувай от твойчкия си, че тея фокуси без презервативи ... Толкова фантасмагорий може да е фанал, че не ми се мисли ... Има лекари си направи тестчета... Няма кво толкова да загуби освен 2лв или безпари май бяха непомня ...Първоначално написано от VeSna
![]()
Рядко се случва да се забременне от предеякулационна течност, но за по-сигурно използвайте презерватив!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
неграмотни разгонени хлапета
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
В библията е описан и случай на забременяване без секс. Жената се казва Дева Мария а синът и Ийсус.Първоначално написано от VeSna
![]()
![]()
Я стига![]()
В момента съм в 7 месец, ходя в часна клиника за воденето на бременността и съм тествана за 1000 глупости (за СПИН, хепатит, сифилис и т.н. ми се направи тест още с влизането в клиниката, отделно още генетични заболяваня, алергия на бебето, плътност на кости, развитие на органи и т.н. и т.н.) Явно доста добре си е подбирал гаджетата или е имал дяволски късмет да не хване нищоПървоначално написано от vanksta
За времето в което сме заедно - нищо не съм хванала и немисля, че е нужно да се притеснявам
![]()
1-во не се ебавам забременяването ми се дължи на няколко неща а именно:Първоначално написано от NeZaPoznat
Имам доста обилен цикъл (колкото по-обилен е, толкова по-лесно задържаш оплодената яйцеклетка);
Хапчетата, който съм пила (1-во мислехме, че съм от 1% при които не действат) са ми изписани БЕЗ хормонален тест, в последствие се оказва, че единия от 3-те хормона в моето тяло е бил доста понижен т.е. когато съм ги пила за тези 2-3 месеца са ми набавили нужните хормони и са ми ПОМОГНАЛИ да забременея;
Гаджето (съпруга) беше задържан малко във видин и се виждахме в месеца за по 1-2 седмици (въздържанието помага за "по-здрави" и активни сперматозоиди)
В следствие на 1-то съм задържала плода без проблем...
И хоп - бебеТака че не съм Дева Мария определено, а за всичко си има обяснение - странно стечение на обстоятелствата....
![]()
в раздел бъдещи мами са описани доста резултати от правенето на секс без презерватив![]()