- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако го направим бес презерватив..
бе ако се зимат противозачатачни има минимален шанс да се забременее нали :s
Да, почти нищожен, НО е важно да са и изписани от лекар, а не сама да си купува някакви (изписват се попринцип след хормонален тест), но в някои случеи те дори помагат за забременяване, случайно го знам...Първоначално написано от isthislove
![]()
Абе то май ти си чулия недочул ми се струва. Достатъчно съм чел по темата и от книги и от интернет и мисля, че имам някаква идея за разлика от тебе господин 400 милионаПървоначално написано от Macallan
Това което го написа поне го докажи по някакъв начин да ме убедиш, че е така щото като видя аз ти дадох линк ако искаш ще ти дам още 20 линка да четеш на воля защото явно си доста необразовано лапенце дето си мисли, че може да промени света.
Абе , тва си е до късмет . Има хора правят по 300-400пъти с една жена на голо и нищо не става , а има и каръци дето боднат 3пъти и айдеее "Татко". Принципно шанша да забременее от "precum" е минимален ма знае ли човек твойте опашатковци може да се окажат герои.
Не е важно колко си грозен, а колко си сериозен!
1. http://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=122&t=3787Първоначално написано от Vichko0o
2. http://semeistvo.bg/index.php?option...d=17&Itemid=52
дори когато стигнеш до 8-ми клас може да си го прочетеш в учебника
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D0%BC%D0%B0 !!!! ПРОЧЕТИ ГО ХУБАВО !!!!
Бих казала ти го прочети хубаво! Там какво пише???? Че в 1 ГРАМ сперма се съдържат НОРМАЛНО около 10 милиона сперматозоиди... Ти един грам ли се преазниш? И друго - количеството може да е от 1/2 чаена лъжичка до 1 цяла супена лъжичка, което само по себе си разширява границите на това колко сперматозоида има... ИНДИВИДУАЛНО Е...
о недей да спориш с него той е ходил при уролози,сексолози моля ти се...и сега е най-начетения човек на светаПървоначално написано от VeSna
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
Оооо, аз не искам и да се захващам - само показвам къде какво е пропуснал...
Оф,първо се научи да пишеш и после ...Първоначално написано от isthislove
![]()
Както и да е ...Да има опасносТ,така че иЗползвайте презерватив ...
![]()
еми примерно ако го правя с девствено момиче и я отворя без презерватив и после да сложа дали има някаква опасностПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Това, че е девствена, не пречи да стане нещо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ее тоз па ко щи стане за некви стотинки ве.. Според мен не трябва .
оф .. за някфи стотинки според теб тфа ли е проблема :@ ми по добре ще е бес презерватив поне отначало да си е естествено сичко .. да я оптворя бес и после да лсожа нзПървоначално написано от CityLife
emi kak da ti kaja 4e nqma opasnost... az sym svyr6val izvyn neq bez prezervativ otivam miq go i prodyljavam..
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така съм била 2 години - както каза някой по-нагоре - късмет... Съвкупност от обстоятелства, сами по себе си нямащи значение, но събрани заедно... Абе за най-сигурно слагай гумичка и почвайПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()