Тука някой мами ма да видим кой? Искам някой да ми обесни това. Как може когато едно нормално изпразване да съдържа приблизително 10 милиона сперматозоида здрави след примерно 4-5 дни въздържание да НЕ могат да оплодят яицеклетката поради факти, че са измрели от влагалищния секрет, а някакви си 100-10 000 сперматозоида от тази прочистваща течност да преминат цялото това разстояние и отгоре на всичко да направят бебе. Тва са глупости. Точно на тая тематика съм говорил с едни от най-добрите уролози(Александровска болница София) сексолози(ВМА София) и гинеколожки(окръжна болница София). И това хората си го втълпяват, че е от тази течност която впрочем съдържа урина, а урината убива ДОООООСТА бързо сперматозоидите, само за да се оправдават, че мъжа им не е некадърен. Дано детето ти да е живо и здраво и всичко да мине без проблеми, но знай, че мъжа ти има проблеми! А за това, че усещаш кога течността се излива в тебе ---> ДА БЕ ДА !!!!! То ако беше така колко много деца нямаше да ги има .... Абе я се осъзнайте бе кви са тея глупости и малоумни теми дето пишете. Не бъди толкова сигурна, че мъжа ти ти казва всичко. Може просто с предишните мацки, с които е бил да е ползвал презерватив, ма някой приятел като му е казал колко е яко без и с тебе да ти е казал, че винаги го е правел без презерватив. Истории много истина 1 и бас ловя, че бременната госпожица я знае но я премълчава Когато ме убедиш, че 100-10 000 сперматозоида имат по голямата възможност да уплодят яицеклетката от 10 000 000 аз ще си отрежа тестисите ! Стреляй смело, ще следя темата или създай нова.