Цитирай Първоначално написано от Macallan
Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Тука някой мами ма да видим кой? Искам някой да ми обесни това. Как може когато едно нормално изпразване да съдържа приблизително 10 милиона сперматозоида здрави след примерно 4-5 дни въздържание да НЕ могат да оплодят яицеклетката поради факти, че са измрели от влагалищния секрет, а някакви си 100-10 000 сперматозоида от тази прочистваща течност да преминат цялото това разстояние и отгоре на всичко да направят бебе. Тва са глупости. Точно на тая тематика съм говорил с едни от най-добрите уролози(Александровска болница София) сексолози(ВМА София) и гинеколожки(окръжна болница София). И това хората си го втълпяват, че е от тази течност която впрочем съдържа урина, а урината убива ДОООООСТА бързо сперматозоидите, само за да се оправдават, че мъжа им не е некадърен. Дано детето ти да е живо и здраво и всичко да мине без проблеми, но знай, че мъжа ти има проблеми! А за това, че усещаш кога течността се излива в тебе ---> ДА БЕ ДА !!!!! То ако беше така колко много деца нямаше да ги има .... Абе я се осъзнайте бе кви са тея глупости и малоумни теми дето пишете. Не бъди толкова сигурна, че мъжа ти ти казва всичко. Може просто с предишните мацки, с които е бил да е ползвал презерватив, ма някой приятел като му е казал колко е яко без и с тебе да ти е казал, че винаги го е правел без презерватив. Истории много истина 1 и бас ловя, че бременната госпожица я знае но я премълчава Когато ме убедиш, че 100-10 000 сперматозоида имат по голямата възможност да уплодят яицеклетката от 10 000 000 аз ще си отрежа тестисите ! Стреляй смело, ще следя темата или създай нова.
ъъъъъ ... първо при едно семеизпразване се отделят до 400 милиона сперматозоиди ... второ нормален ли си как ще се отделят едновременно урина и сперма?? През пикочния канал може да преминава само сперма или само урина никога двете едновременно ... това кой сперматозоид ще оцелее накрая зависи от много неща ... какви са тия фантасмагории където говориш тука не ми е ясно. При специалисти бил ходил
Ти си бая ограничен де !!! Нали съзнаваш въпросната течност е специална прочистваща течност на останалата УРИНА през каналчетата. Като я чисти къде отива бе ? Отлита на луната ли ? Помисли логично за какво е тая "предеякулационна или още нарина прочистваща" течност какво и е действието о.О А и кой ти говори за отделяне едновременно на сперма и на урина бе ? Абе ти с гъза ли си четеш ? Чети като хората кво съм писал пубер необразован.
А за 400-те милиона сперматозоида не искам да коментирам, ти имаш ли идея, че 400 милиона сперматозоида са колкото 1 чаена чаша бе о.О Ето ти малко инфо щото явно си поредното заблудено дете!!!!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D0%BC%D0%B0 !!!! ПРОЧЕТИ ГО ХУБАВО !!!!