- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане да-не ???
на 14 съм, имам си приятел който мн обичам и т.н., иска да ме лиже, да му позволя ли??? И само не ми казвайте да си реша, аз ще си реша сама, само искам мнение....
Миси предварително, но СИ КАЖЕТЕ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ, БИХТЕ ЛИ ДАЛИ ИЛИ НЕ???
хммм 14земи порастни малко пък тогава ? ако пък толко искаш кфо те спира :Д аз като бях на 14 не бих го направила :Д абе ти си решаваш ние кфо може да направим ... да земем да мислим вместо теб ?
Не му давай! Може да забременееш!![]()
![]()
ИнтересноМомиче пита дали да му даде..Ами не искам да съм груб, ама при положение, че момичетата често духат би трябвало да се очаква и от момченцата ви орална любов..
Така е езика е богат на сперматозоиди ...Първоначално написано от Malkiq
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
то с лизането ще започнете, но къде ще свършите се пита, че като се възбуди човек много не му се мисли, дали това не е коварния план на приятеля ти![]()
Аве давай кво толкова, то днешните момичета от рано се научават на занаят![]()
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Awe vijte kvo, tva za ezika e izklu4itelno bebe6to kudeto e kazano po-gore. Az pitam VIE bihte li go napravili ?
кво викаш ?Първоначално написано от Evanescense
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
щом той иска и ти искаш не разбрам какво ви спира стига да не стигнете до нещо повече![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Според мен ще ти е хубаво. Направете 69 - така и той ще е добре![]()
+1Първоначално написано от ZlobenDEDO
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....![]()
Така достатъчно ясна ли съм?!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не му вярвай :P , с това 69 мн се разсейваш и неможеш да се справиш добре с това което ти е в устатаПървоначално написано от NeZaPoznat
хаха
абе аз на 14 още си бърках в носа
но
ако му позволиш ще ти е мнооооооооого хубаво ахаха
14 не е ли е рано![]()
Оф,ако щеш бе!Аман от глупости...Да му духам ли,или той на мен?Помогнете,че съм тъпа у нямам сиво вещество да реша сама.Моля ви,много искам да ми кажете,понеже много ме вълнува мнението на хора,който не познавам и може да са всякакви идиоти...![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
еми както ти каза ТИ ще си решиш , но рано или късно ще стигнете до това, така че изчакай още малко това е моето мнение. айде и късмет![]()
неПървоначално написано от Evanescense
ебати олигофрените има тука
GoHard or GoHome ..
оффф ако искаш да та лиже му давай ко питаш нас
цялата работа е дали искаш или не няма смисъл от друго мнение