- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане да-не ???
Като се абстрахирам от възрастта ти,аз лично естествено - давала съм и ще давам![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Абе тука само 13-14 годишни пикли, дето ще се правят на големите гъзарки, ли има?? Без извинение!!
Бахти, деца, изживейте си детството! Какво сте се втурнали да пораствате и да се правите на курви и не знам си какво .... цял живот ще можете да го правите това, но детството веднъж се изживява....
simply kanar
А на мен ще ми дадеш ли ?![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ти прави квото щеш.. Нас ни питаш бихте ли дали.. Уха как пък няма да му дам, да не съм луда да изпускам![]()
Първоначално написано от kanarce
TEENPROBLEM, TVA E SAIT ZA PROBLEMITE, VUPROSI I INTERESI NA TITEIDJURITE 13-19 GODINI I STIGA SE PRAIHTE NA OLIGOFRENI DA OBIJDATE VSEKI I T.N. SEKI SI IMA SVOITE VUPROSI. VIE NQMATE PROBLEMI I VUPROSI LI???? ZNAETE VS TAKA LI?? EMI NA4I MQSTOTO VI NE E TUK....![]()
69 ama ne razbrah pravite li sex ili samo na lizane stei kato kazva6 lije i lizane e mn kofti za6to ne go nare4ete hapvane sladko sladko
6te ti haresa opitai no porasni malko
A ти на колко си, пиле неграмотноПървоначално написано от Evanescense
Напиши каквото имаш да ми кажеш на кирилица, пък тогава ще ти обесня каква е разликата между сексуалния контакт когато си на 13 и когато си на 17
Ама както излиза тези тийнейджъри само проблеми с лизането имат, славейче шарено?И тогава ли трябва да им помагам?
Пък и то едни сериозно проблеми са товаааа, малееее, аз не знам как съм живяла на 14 като не съм имала сериозноя въпрос "да му дам ли да ми лиже или не?"
![]()
![]()
simply kanar
абе за вас даскало, учене ... пясъчници няя ли та се занимавате с глупости ... Всяка втора мърла тръгнала да се шиба ... еми не ще изтъпяваме а незнам кво ще стане ...
ей шундоо пусна 1000 теми за тва лизане ма.Първоначално написано от Evanescense
духай му
абе давай .. отварай краката и да не ти пука .. Lets FUn .. ;]
Че да казала някъде,че само трябва да учи?Ми да ходи на кино,на кафенца (ако ще и на театър),такива неща.Има време цял живот да се шиба.На 13 е още дете,каквото и да ми говорите,било то лизане или секс,но едното е по-приемливо.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ПП:Понеже знам,че негово величество,великия философ и моралист Ненормалника ще ме контрира,казвам само едно:С хора,които смятат,че е нормално на 14 да се почне полов живот,аз не общувам.А и той много пъти е доказал,че не може да води нормална дискусия или спор,а само обижда (при това на най-елементарно ниво).Демек-Не ми говори,че няма смисъл.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Лизането отзад е безопасноПървоначално написано от Malkiq
neznam na men ne mi e priqtno da lija na nqkfa podvodna maimuna putkata prez koqto predi tova sa minali 100 kura i e tolkova iztradala 4e nqma nakade![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Ти сам се излагаш.Това,че си прекалено елементарен за да оцениш подобаващо театралното изкуство само доказва колко си смешен.Много си велик,ама таванския етаж с слабо мебелиран.Пънишър много си я уважавам,и няма против това,което каза.![]()
Иначе селендурчо,аз (не като теб) живея в София,не с баба си.Колкото твърдението ти,че ТРЯБВА да се шибат докато са деца.Еми...Както и да е,надали човек,който смята театъра за нещо тъпо има право да ме нарича издухана шматка.
Колкото до другите ти плиткоумни изказвания:
1.Не съм непорочна,believe me.И нямам нищо против секса,стига да не е на 12-13-14.Айде примерно 15.
2.За мозъчните гънки-колко ти е IQ-то,мило дете?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
дай муПървоначално написано от Evanescense
![]()
![]()
Е позволи му няма нищо лошо в това :P ще си умираш от кеф, въпреки че аз когато го правя на приятелката ми и аз също умирам от кеф защото обожавам да го правя![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Ми..дай мупосле ще молиш за още
И все пак имай на предвид ,че веднъж почнете ли с оралната и секса няма да ви избяга и тя става еднаа
А на 14 мн си малка
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе давай бе кво ти пука тука не са в ред лижете се ебете се групов секс филмчета снимки ..
ако не се притесняваш от това да те лиже-позволи му да го прави,пък и щом той иска?Обаче трябва да знаеш,че добрата лична хигиена е задължителна![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от Malkiq
това го четохме 3ма човека, значи започнахме да се хилим яко. Как може да се забременее от лизане не ми е ясно?
По въпроса - няма нищо мошо, ако ти се иска, въпреки че сте малко малки и още едно въпреки че и аз почнах някъде там
ПП Кажи му да си сложи капут.![]()
![]()
![]()
![]()
ми сега аз се смея защото и 3мата дето сте се смяли сте тъпи човека се ебава за да ги спре да не правят нищоПървоначално написано от bsd
A wие се ебавате ама то найстина е така....Първоначално написано от ubuntureload
Авторката, недей!!!![]()
пссст..