.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Оф дай му ! Аз на моя фр дадох като бях на 14 и 10-11 месеца кажи го 15
    ... Ако му дадеш щи хареса мн стига да знае как се праи

Мега фен Аватара на Rofl4e
    това е лично твой избир и никой не трябва да ти го налага!РЕШИ САМА ! Глава на раменете нямаш ли си?

недей да му даваш ! даваха преди 2 дена по новините за някакъв,който кара момичетата да ги лиже, и неусетно им отдръпва клитора със зъбите си,които имали котлен камък.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bsd
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    Не му давай! Може да забременееш!

това го четохме 3ма човека, значи започнахме да се хилим яко. Как може да се забременее от лизане не ми е ясно?

По въпроса - няма нищо мошо, ако ти се иска, въпреки че сте малко малки и още едно въпреки че и аз почнах някъде там

ПП Кажи му да си сложи капут.
    Вие тримцата май сте яко бавни,че да не усетите очевадната ирония..

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ммдаа...NeNoRMaLNiKa пак се прави на големия разбирач

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ти сам се излагаш.Това,че си прекалено елементарен за да оцениш подобаващо театралното изкуство само доказва колко си смешен.Много си велик,ама таванския етаж с слабо мебелиран.Пънишър много си я уважавам,и няма против това,което каза.
    Иначе селендурчо,аз (не като теб) живея в София,не с баба си.Колкото твърдението ти,че ТРЯБВА да се шибат докато са деца.Еми... Както и да е,надали човек,който смята театъра за нещо тъпо има право да ме нарича издухана шматка.
    Колкото до другите ти плиткоумни изказвания:
    1.Не съм непорочна,believe me.И нямам нищо против секса,стига да не е на 12-13-14.Айде примерно 15.
    2.За мозъчните гънки-колко ти е IQ-то,мило дете?
    Искаш ли да направим анкета колко от днешните тиинейджъри ходят на театър? Резултатите ще са плачевни вярвай ми.И на куклен театър ли ходиш
    Ако моя тавански етаж е слабо мебилиран,то твоя изобщо не е мебелиран,само мазилка
    Ама как няма да уважаваш Пънишер,сигурно с нея делите 1 килия в манастира.Двете просто цепите мрака
    И понеже не съм столичанин съм селяндур така ли? Току що обиди повечето съфорумници.И като си от София си голяма работа така ли? Само с това може да се хвалиш (ако въобще може да се счете за хвалба). Интересно ми е ако беше от някое село с какво щеше да се хвалиш? Ти едва ли можеш нещо да направиш като хората защото виждам колко си проста и как си нямаш хал-хабер от нищо.Когато живота те смачка (което е нейзбежно в твоя случай) пак ще си говорим.Официално каня тебе и Пънишер да си направим тест за интелигентност и да видим резултатите.После обаче искам да ги постнем тука в форума да видят всички що за шматки сте.
    Аз спирам да спамя.Ако имаш да ми казваш нещо още на ЛС.
    ОУ пак ли съм сред главните герои поласкана съм отново...
    Ти драги и на ЛС не можа да ми кажеш нищо смислено...пък тука ли...

Отново те приканвам най-любезно да споделиш с всички тук КАКВО ПРАВИ МЕН И EXTREMESCREAM ЗАДРЪСТЕНИ И МОНАХИНИ? кое по-точно - това,че ходим на театър?
    това,че не смятаме за нормално малки,още недоразвити деца дa правят секс(то и секс не е тва... ) ,да ходят по дискотеки и да се напиват като свине? Това ли ме прави ЗАДРЪСТЕНА??? в твоята глава може би... но реалността е друга а ти си далеч от нея...

...театъра бил за издухани шматки и детството не било за учене...

леле започвам да се чудя дали ти не си някой гаврещ се човечец с измислен профил...тва некъв експеримент ли е? не може да е истина... плачевна е ситуацията... всеки ден все повече такива...

Ти си идеален пример за това какъв може да стане човек ако се влияе от всичката простотия и селяния наоколо и не си седи на гъза,когато му е време!

(Предпочитам да деля килия в манастир с extremescream,отколкото да съм заобиколена от прости същества! )

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Така е езика е богат на сперматозоиди ...
    A wие се ебавате ама то найстина е така....
    Авторката, недей!!!
    +1 ! Oпасно е,ще плачеш !

Mi vij ..smisal tvoe e reshenieto no drugite sa pravi..Sled tova nqma li da doide i sexa?POmisli dobre..Az bih ti kazala da iz4akash oshte malko..Napravi go,kogato si gotova, no . . . ne pribarzvai..14 ne e malko ..no spored men iz4akai oshte malko ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    абе кво ща лиже дай направо да го мушка крава тъпа
    ... +1

Против лизането! Пробвал съм, на другия ден устата ми беше като ритната от кон. 'ш заеби! Хем солено, хем гадно!
    [12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
    [12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
    [12:17:57 AM] =) каза:
    [12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!

незнам какво имат всички против възраста. аз бях на 14 когто правих секс и всеоще съм с приятеля си. Не е до годините а до акъла, както и да е според мен му позволи ако ти се чустваш достатъчно удобно със самия факт успех

Град
    sofia Bulgaria
    С двете ръце съм ЗА.Даже предпочитам да я лижа отколкото да ми прави свирки. :P

Град
    Sofia
    наистина никой не може да реши вместо теб, но ако наистина го обичаш и му се доверяваш, не виждам проблем

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    ако се чувстваш готова за това ,няма какво да питаш .. Но щом си стигнала до тук .. не си сигурна в себе си
    Summer (h)

Ако му кажеш "не" много ще изпуснеш

Град
    varna
    [quote="ZlobenDEDO"]то с лизането ще започнете, но къде ще свършите се пита, че като се възбуди човек много не му се мисли, дали това не е коварния план на приятеля ти

хахахахахахха

Цитирай Първоначално написано от ZlobenDEDO
    то с лизането ще започнете, но къде ще свършите се пита, че като се възбуди човек много не му се мисли, дали това не е коварния план на приятеля ти
    Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

anonymous628030
    Guest
    69

Ако искаш това направи го незнам какво те спира!
    Just SmiLe

Ееее, не го ли усещаш вече влажното му езиче. Давай! Дори симулирай. Колкото повече се гънеш и стенеш, толкова повече ще го стимулираш.

Ще ти е кеф, ако е изкусен майстор. Ако е някой некадърен лизач, направо му изтрещи една хайдушка пръдня в носа и да те оставя намира.
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Град
    Градът на скучаещите милионери
    да
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Така е езика е богат на сперматозоиди ...
    Много сте прави
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    Plovdiv
    Пръдня по хайдушки а

Всъщност проблема мисля,че наистина не е това дали ти се иска или не,защото щом пишеш тук,значи има нещо което те притесява.Ако връзката ви е достатъчно стабилна че да не се хванеш утре с друг и да ги сменяш през 3 месеца-не виждам проблем да не му позволиш,а и би трябвало да ти хареса.Добре е да пиете преди това по едно ментово чайче,да се гушнете...да се разкрачиш и така...дано не му се схване много вратът.

Град
    Hate City Sofia.
    дай му
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

само лизане за 14 годишни според мен е добре дано не тръгне да вади злато от тебе
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си