- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане да-не ???
това е лично твой избир и никой не трябва да ти го налага!РЕШИ САМА ! Глава на раменете нямаш ли си?
недей да му даваш ! даваха преди 2 дена по новините за някакъв,който кара момичетата да ги лиже, и неусетно им отдръпва клитора със зъбите си,които имали котлен камък.![]()
Вие тримцата май сте яко бавни,че да не усетите очевадната ирония..Първоначално написано от bsd
![]()
![]()
![]()
ммдаа...NeNoRMaLNiKa пак се прави на големия разбирач![]()
ОУ пак ли съм сред главните героиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
поласкана съм отново...
Ти драги и на ЛС не можа да ми кажеш нищо смислено...пък тука ли...
Отново те приканвам най-любезно да споделиш с всички тук КАКВО ПРАВИ МЕН И EXTREMESCREAM ЗАДРЪСТЕНИ И МОНАХИНИ? кое по-точно - това,че ходим на театър?
това,че не смятаме за нормално малки,още недоразвити деца дa правят секс(то и секс не е тва... ) ,да ходят по дискотеки и да се напиват като свине? Това ли ме прави ЗАДРЪСТЕНА??? в твоята глава може би... но реалността е другаа ти си далеч от нея...
...театъра бил за издухани шматки и детството не било за учене...
леле започвам да се чудя дали ти не си някой гаврещ се човечец с измислен профил...тва некъв експеримент ли е?не може да е истина...
плачевна е ситуацията... всеки ден все повече такива...
Ти си идеален пример за това какъв може да стане човек ако се влияе от всичката простотия и селяния наоколо и не си седи на гъза,когато му е време!
(Предпочитам да деля килия в манастир с extremescream,отколкото да съм заобиколена от прости същества! )
+1 ! Oпасно е,ще плачеш !Първоначално написано от Bombshell
![]()
Mi vij ..smisal tvoe e reshenieto no drugite sa pravi..Sled tova nqma li da doide i sexa?POmisli dobre..Az bih ti kazala da iz4akash oshte malko..Napravi go,kogato si gotova, no . . . ne pribarzvai..14 ne e malko ..no spored men iz4akai oshte malko ...
... +1Първоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Против лизането!Пробвал съм, на другия ден устата ми беше като ритната от кон.
'ш заеби!
Хем солено, хем гадно!
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!
незнам какво имат всички против възраста. аз бях на 14 когто правих секс и всеоще съм с приятеля си. Не е до годините а до акъла, както и да е според мен му позволи ако ти се чустваш достатъчно удобно със самия фактуспех
![]()
С двете ръце съм ЗА.Даже предпочитам да я лижа отколкото да ми прави свирки.:P
![]()
наистина никой не може да реши вместо теб, но ако наистина го обичаш и му се доверяваш, не виждам проблем![]()
ако се чувстваш готова за това ,няма какво да питаш .. Но щом си стигнала до тук .. не си сигурна в себе си![]()
Summer (h)
Ако му кажеш "не" много ще изпуснеш![]()
[quote="ZlobenDEDO"]то с лизането ще започнете, но къде ще свършите се пита, че като се възбуди човек много не му се мисли, дали това не е коварния план на приятеля ти
хахахахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ZlobenDEDO
![]()
![]()
![]()
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
69![]()
Ееее, не го ли усещаш вече влажното му езиче. Давай! Дори симулирай. Колкото повече се гънеш и стенеш, толкова повече ще го стимулираш.
Ще ти е кеф, ако е изкусен майстор. Ако е някой некадърен лизач, направо му изтрещи една хайдушка пръдня в носа и да те оставя намира.
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
да
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Много сте правиПървоначално написано от ubuntureload
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Пръдня по хайдушки а
Всъщност проблема мисля,че наистина не е това дали ти се иска или не,защото щом пишеш тук,значи има нещо което те притесява.Ако връзката ви е достатъчно стабилна че да не се хванеш утре с друг и да ги сменяш през 3 месеца-не виждам проблем да не му позволиш,а и би трябвало да ти хареса.Добре е да пиете преди това по едно ментово чайче,да се гушнете...да се разкрачиш и така...дано не му се схване много вратът.![]()
дай му
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
само лизане за 14 годишни според мен е добре дано не тръгне да вади злато от тебе![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along